"Ay Yıldız Sistemi" birleştirir gönülleri

          “Durduk yerde bu kolye nerden çıktı diyorsun? Benki ayyıldıza aşığım biliyorsun Durduk yerde bu kolye nerden çıktı diyorsun?           Benki ayyıldıza...

          “Durduk yerde bu kolye nerden çıktı diyorsun? Benki ayyıldıza aşığım biliyorsun Durduk yerde bu kolye nerden çıktı diyorsun?

          Benki ayyıldıza aşığım biliyorsun Ayyıldız birleştirir kalpleri gönülleri Bizi de buluşturur, bizi de kavuşturur Ayyıldız birleştirir kalpleri gönülleri Bizi de buluşturur, bizi de kavuşturur”

          Araba yolcuğu yaparken değerli sanatçımız Ahmet Şafak’ın seslendirdiği “Ay Yıldız Kolye” isimli ve sözleri bu şekilde olan şarkısını dinlerken, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin 2018 yılında elinde Hilal (AY) ve Yıldız görselleriyle büyük bir azim, kararlılık ve inançla anlattığı Türk Tipi Başkanlık adı verilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tarif ettiği konuşmaları gözümün önüne geldi.

          2018 yılında önce Ankara’daki seçim bürosunu ziyarette, daha sonra MHP İstanbul İl Başkanlığının “Bayramımız Bir, Bayrağımız Bir” isimli coşkulu bayramlaşma programında, ondan sonra Antalya’da gerçekleşen İl, İlçe Başkanlarının, Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen MHP’nin kamp programında ve daha birçok sohbette, toplantıda ve televizyon programında Ay Yıldız projesini anlatarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili Türk milletinin yüreğini ısıtan tanımlarda bulunmuştu.

          Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni Türk siyasi hayatının üçüncü evresi olarak nitelendiren MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne, “Ay Yıldız” adını vermişti. Elinde bulunan kırmızı zeminli, ay ve yıldız görselleriyle “Ay Yıldız yönetimini” izah ederken, şu ifadelerle milli sistemin kurulacağına işaret etmişti:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar