Ateşin çocuklarına susanların, Ülkü Ocaklarına iftirası

          Bu PKK’lılar ve yandaşları gerçekten hem hain hem ahmak… Geçtiğimiz günlerde hem gazetelerinde hem televizyonlarında hem de yandaşlarının sosyal medyasında “Manavgat’ta...

          Bu PKK’lılar ve yandaşları gerçekten hem hain hem ahmak… Geçtiğimiz günlerde hem gazetelerinde hem televizyonlarında hem de yandaşlarının sosyal medyasında “Manavgat’ta ormanı yakan kundakçı Ülkü Ocakları üyesi çıktı” propagandası yaparak, büyük bir iftira kampanyası başlattılar. Hain olmasına hainler, şerefsiz olmasına şerefsizler ama ahmaklıkları da zirve yapmış durumdadır. Terör örgütü PKK’nın şeytandan peydahlanmış “Ateşin Çocukları” Türkiye genelindeki tüm yangınları yazılı açıklama yaparak üstlenmedi mi?

          Hem kendiniz üstlenip, hem de Ülkü Ocakları üyesi nasıl yakmış oluyor ahmaklar? PKK’nın tasmalı partisi HDP’den milletvekili olup, daha sonra TİP’e katılan ve “Ülkü Ocakları Üyesi! Para için yakmış ormanı! Hani şu; ülkenin ırmağının akışına öleceğini iddia edenlerden” paylaşımıyla bu alçak iftira yarışına girişen Barış Atay isimli müptezel, orman konusunda madem bu kadar hassassın niçin orman yangınlarını üstlendiklerinde şeytanın doğurduğu “Ateşin Çocuklarına” yönelik bir tepki göstermedin?

          Ya da teröristbaşı önderin Murat Karayılan, PKK’lı teröristlere “2-3 genç bir araya gelerek eylem yapabilir. ‘Silahımız yoktur’ diyebilirler. Silahları çakmak ve kibrittir. Onlar da çakmak ve kibritle mücadele edebilir” talimatı verdiğinde, devletten maaş alan bir milletvekili olarak bu alçak talimata karşı bir tepki gösterdin mi?

          Senin ve senin gibilerin derdi Türkiye’nin ormanları, ırmakları değil ki, öyle olsa on binlerce kişiyi öldürmüş, milyonlarca ağacı yakmış bir terör örgütüne destek verir misiniz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar