Ateşin çocukları ve onlara uygun muhalefet

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (24.06.2022)''Ateşin çocukları ve onlara uygun muhalefet'' başlıklı yazısı.

Havalar ısınır ısınmaz Orman yangınları çeşitli il ve ilçelerde yine başladı. Çünkü geçtiğimiz yaz ayında da Türkiye’nin birçok bölgesinde bu acıyı yaşamıştık. Bu orman yangınlarının büyük oranı doğal sebeplerden öte sabotajlarla çıkarılmaktadır. Terör örgütü PKK’nın sırf Türkiye’deki ormanları yakmak için “Ateşin Çocukları” adını vererek ekip kurduğunu da herhalde duymayan kalmadı.

“Ateşin Çocukları” adını kullanan teröristler geçtiğimiz yıl Türkiye’nin birçok yerinde yaktığı ormanlarımızın il il, ilçe ilçe listesini yayınlamıştı.

Belli ki yine ormanlar üzerinde terör eylemi için düğmeye bastılar. Türkiye, Irak ve Suriye içinde terör örgütlerini temizlemeye odaklanmış ve bu konuda terör örgütlerine darbe üstüne darbe vururken, bunlar Türk devletini ve hükümetini orman yangınlarıyla meşgul etmeye çalışıyorlar. Çünkü orman yangınları kriz, kaos ve odaklanmış gündem demektir. Hazır HD(P)KK ile uyumlu, anında Türk devletini ve hükümetini suçlayacak CHP ve İP gibi partilerin varlığı da bunlar için bir fırsat olmaktadır.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, terör örgütü PKK’nın uzantısı “Ateşin Çocukları” isimli peydahlamalar il il, ilçe ilçe yaktıkları ormanların listesini yayınladığında “Öf” bile demezken, Orman yangınlarını söndürmek için büyük mücadele veren Türk devletinin kurumlarına ve hükümete yönelik niye bu kadar öfke duyuyorlar?

Orman yakana duymadığınız öfkeyi, orman söndürmeye çalışanlara niçin duyarsınız?

Her yerde ortaksınız bu yetmiyor da, bir de Orman yangınlarında mı ortaklık yapıyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar