Atatürk'ten sana ne, Nutuk'tan sana ne Heval Kemal?

          Makamı, sıfatı, mesleği, eğitimi, tarikatı, mezhebi, ırkı, soyu, ideolojisi, siyasi partisi ne olursa olsun herkes şunu artık öğrenmeli ve bilmeli Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda bu...

          Makamı, sıfatı, mesleği, eğitimi, tarikatı, mezhebi, ırkı, soyu, ideolojisi, siyasi partisi ne olursa olsun herkes şunu artık öğrenmeli ve bilmeli Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda bu millete komutanlık eden, vizyonuyla öncülük eden Mustafa Kemal Atatürk’e yaptığınız-yapacağınız düşmanlık bu topraklarda asla itibar görmeyecek ve zafere ulaşan bir düşünce olmayacaktır. Atatürk’e yönelik düşmanlık itibar görmeyeceği gibi Atatürk istismarıyla ihanetlerini maskelemek isteyenler de asla hedeflerine ulaşamayacaktır. Bunu niye mi tekrar hatırlatma ihtiyacı duydum?

          Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal’ın, Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eserinin okullarda öğrencilere dağıtılmasını sakıncalı bulması ve CHP’yi terör örgütlerinin ve Atatürk düşmanlarının yaşam alanına çevirmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu konu üzerinden istismarlara başlaması yüzünden bu yazıyı kaleme aldım.

          Milli Eğitim Bakanlığı, Mersin’in Çamlıyayla ilçesindeki “Nutuk” un dağıtımına yönelik iddialara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ilçe milli eğitim müdürünü yöneticilik görevinden alarak yapılan hadsizliğe gereken tavrı göstermiştir.

          Ama Kemal Kılıçdaroğlu ve kadrosu kendi partilerinin durduğu noktaya, girdiği ilişkilere ve bünyelerinde barındırdıkları Atatürk düşmanlarına bakmadan “Herhalde bunun hesabını Sayın Bahçeli’nin sorması lazım. O Nutuk’u dağıtan Ülkü Ocakları mensubu çocukların gözlerinden öpüyorum. Güzel bir şey yapmışlar. Dağıtmaya başlayın, dağıtın ben her türlü desteği size vereceğim. Ama önce Sayın Bahçeli ne yapacak bunu merak ediyorum” demiş…

SOSYAL MESAFENİ KORU HEVAL MERAL

          Heval Kemal, Ülkü Ocaklı gençlerin gözlerinden öpme, öncelikle bir sosyal mesafeni koru… Ülkü Ocaklı gençlerin ne senin gibi birinin desteğine ne de övgüsüne ihtiyacı vardır.

          Binlerce askerimizin, polisimizin şehit edilmesinde, masum vatandaşlarımızın öldürülmesinde azmettiricilik yapan PKK’lı terörist Demirtaş için “Yattığı süreyi şeref madalyası olarak taşıyacak” diyerek savunan ve onun derhal serbest bırakılmasını isteyen, PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapan birinin Ülkü Ocaklı gençler üzerinden ahkâm kesmesini bile Ülkü Ocaklı gençler zül sayar…

          “Sayın Bahçeli ne yapacak bunu merak ediyorum?” diyen Kemal Kılıçdaroğlu neyi merak ediyor acaba?

          MHP Lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde on binlerce nutuk kitabını halkımıza, öğrencilere dağıtan Ülkü Ocaklı gençlerin lideridir?

Peki, sen kimsin?

          Atatürk’e “Kefere Kemal” yani “Müslüman bile sayılmayan kâfir (!)” diyeni CHP’de Genel Başkan Yardımcısı, milletvekili yapan Genel Başkansın değil mi?

          “Dersimli devrimci Kemal’im” diyerek Atatürk’ün Tunceli politikalarını eleştiren, Atatürk’ün hain gördüğü Seyit Rıza ve Şeyh Sait isimli hainlere sürekli sahip çıkan, bu hainlere anma toplantıları yaptıran Genel Başkansın değil mi?

          TBMM’deki odasından Atatürk resmini indiren kişiyi CHP milletvekili yapan Genel Başkansın değil mi?

          ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganını doğru bulmadığını söyleyen, “Ben ‘Atatürk değil, Gazi Mustafa Kemal derim” diyen ve tüm terör örgütlerine yakınlığıyla bilinen Canan Kaftancıoğlu’nu CHP İstanbul İl Başkanı yapan Genel Başkansın değil mi?

          “Bizi hala 1930’ların CHP’si gibi görmeyin. Dünya değişiyor, biz de değişiyoruz. Yeni şeyler söylüyoruz” diyerek mevcut CHP’nin Atatürk’le bağını açıkça koparıp atmış olan Genel Başkansın değil mi?

ÜLKÜ OCAKLARI’NIN NUTUK DAĞITMASINI ELEŞTİRDİĞİNİZ GÜNLERİ UNUTMADIK

          Terör örgütü PKK’ya yakınlığı yüzünden kapatılan İMC TV’ye canlı yayın konuğu olduğunda Anayasa’nın 2. ve 3. maddelerinin değiştirilmesi talebine olumlu cevap veren ve Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasası’nda “değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez” maddelerine savaş açan Genel Başkansın değil mi?

Nasıl biri olduğun hakkında daha uzatalım mı Kemal Kılıçdaroğlu?

          Bugün Ülkü Ocaklı gençler üzerinden ahkâm kesen Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si geçtiğimiz yıl Ülkü Ocakları’nın okullarda “Nutuk” dağıtmasını nasıl eleştirdiğini hatırladınız mı?

“Ülkü Ocakları logolu ‘Nutuk’ dağıtımına CHP’den sert tepki!” başlıklı haberleri biz unutmadık.

          Atatürk istismarı olduğunda iştahlanan, Cumhur ittifakına buna benzer konular üzerinden saldırıya geçmek için fırsat kollayan ve Cumhur ittifakı içinde bu konuları fitne malzemesi yapmak için kullanan Kemal Kılıçdaroğlu, “Ülkü Ocakları okullarda ‘Nutuk’ dağıttı” diye eleştirmek için basın toplantısı düzenleyen CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan hakkında ne yapmıştı?

          Ülkü Ocaklı gençler geçtiğimiz yıl Nutuk dağıtırken niçin gözlerinden öpmüyor ve “Güzel bir şey yapmışlar” diyerek destek olmayıp eleştiriyordunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar