Atatürksüz metin ve birbirini yemeye başladılar

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (21.03.2022)''Atatürksüz metin ve birbirini yemeye başladılar'' başlıklı yazısı.

28 Şubat’ta yamalı bohça misali 6 partiyi yanyana topladılar. Öylesine şaşalı atmosfer yaratmaya çalışıyorlardı ki toplandılar- dağıldılar kimsenin umurunda olmadılar. Salona komik girişleri ve 48 sayfalık ruhsuz, devletsiz, milletsiz “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’’ metinleriyle tartışıldılar ve bu tartışma hala devam ediyor. İlk günlerde bu hallerini 6+HDP muhalifi olanlar tartışıyordu. Şimdi ise artık kendi aralarında birbirini yemeye başladılar.

Biz “Bir kelime Atatürk geçmiyor” diye eleştirirken bize bol bol kelime salatası yapanlar, bugün tetikçilik noktasında kendilerini savunan yazarların bu yöndeki eleştirisine muhatap olmaktadır.

Oda TV’yi CHP’nin tetikçisi haline getiren Soner Yalçın, “Atatürkçüler nerede?” başlıklı bir yazı yazarak “Bugün CHP’nin sağa savruluşu “Erdoğan gitsin de ne olursa olsun” pragmatizme niçin yenik düşürülüyor?

Nerede Atatürkçüler?

Annem gibi “Atatürk yazın” diyecek kimse kalmadı mı koca partide?” eleştirisi yaparak, CHP ve kuyruklarını eleştirmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.725 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar