Atatürk düşmanlığı nasıl yapılır dersidir o!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (13.04.2022)''Atatürk düşmanlığı nasıl yapılır dersidir o!’’ başlıklı yazısı.

Üç gün önce haber sayfalarında “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bülent Ecevit Parti Okulu’nda ‘Atatürk’ü Anlamak’ dersini anlattı” içerikli bir haber vardı. Haberi görünce içimden ‘Bu ders olsa olsa Atatürk’ün fikir ve düşünceleri CHP’den nasıl temizlenir ve Atatürk düşmanları CHP’de nasıl üst düzey yönetici yapılır dersidir’ dedim ve acı acı tebessüm ettim.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk ile ilgili başka bir içerikte ders vermesinin mümkünatı yoktur. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı olduğu günden itibaren Atatürk’ün fikir ve düşünceleri CHP’den temizlenmeye başlamış ve Atatürk düşmanları en etkili makamlara getirilmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda ders verecek kadar uzman ve tecrübe sahibidir.

CHP’nin başına geldiği ilk yıllarda Diyarbakır’dan “Bizi hala 1930’ların CHP’si gibi görmeyin. Dünya değişiyor, biz de değişiyoruz. Yeni şeyler söylüyoruz. Demokrasi ve özgürlüğü savunuyoruz“ diye seslenen Kemal Kılıçdaroğlu zaten Atatürk’e gelir gelmez savaş açmıştı. O savaşına hiç ara vermedi. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran iradeye sahip çıkanlarla değil, o hep Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyenlerle yoldaşlık yapmayı tercih etti.

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Parti Okulu’nda Atatürk hakkında ders verirken, söz konusu Atatürk olduğunda “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” gibi bir sloganı doğru bulmuyorum. Militer bir dil olmasından öte, birey olmanın önüne geçen bir ifade” diyen ama terör örgütü MLKP’nin kurucusuna “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” selamını çakan Canan Kaftancıoğlu hakkında da bilgi vermiş midir?

 Kemal Kılıçdaroğlu CHP Parti Okulu’nda Atatürk hakkında ders verirken, Atatürk’e “Kefere Kemal” diyenleri partide milletvekili yapıp, en üst düzey görevlere getirmesi hakkında da bilgi vermiş midir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar