Anket sahtekârlarını telaş aldı

          "Dilencinin keyfi işlek caddede gelir” misali anket şirketleri de gündem seçim olunca sürekli anket yayınlıyor. Sürekli anket yayınlayanlar da CHP ve yancı partilerinin kurdurduğu, beslediği...

          "Dilencinin keyfi işlek caddede gelir” misali anket şirketleri de gündem seçim olunca sürekli anket yayınlıyor. Sürekli anket yayınlayanlar da CHP ve yancı partilerinin kurdurduğu, beslediği, yönlendirdiği şirketlerdir. Son bir yılda o kadar anket şirketi peydah oldu ki birçoğunun ismini ilk defa duyduk. “Cumhur ittifakına şok, Erdoğan’a şok, Bahçeli’ye şok” başlıklarıyla servis edilen anketlere baktığımızda hep CHP ve yancı partilerine çalışan bir sistem kurulduğuna şahit olmaktayız.

          Bu hormonlu anketleri görünce aklıma istifa etmeden önce hem CHP’nin hem de Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek’in “Son 3 yılda sorumsuzca harcanan 650 milyonun önemli bir kısmının kimlere, hangi yayın organlarına, anket-araştırma şirketlerine verildiğini soramamak siyasi ahlaksızlığın ve vicdansızlığın tam da kendisidir” sözleri aklıma geliyor.

          Bu sözlere cevap verebilen olmadığına göre 650 milyonun hareketlilik alanını bu anket şirketlerinde aramak en doğru adres olacaktır.

          Anket şirketleri bu işi para hesabı üzerinden yürüttüğü için parayı veren kimse onun düdüğünü çalmaktadırlar. Anket-araştırma şirketlerine 650 milyon dağıttığı iddia edilen CHP’nin bugün yaptığı işte kendi düdüğünü çaldırtmaktır.

          2023 seçimlerini son fırsatı gören CHP ve yancı ekibi Cumhur İttifakı’nı güçsüz göstermek, itibarsızlaştırmak için bu anket-araştırma şirketleri üzerinden algı yaratmaya çalışmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar