Akşener ve HDP kadın düşmanlığında buluştu!

Türkgün Gazetesi Yazarı bugünkü (10.03.2022)'' Akşener ve HDP kadın düşmanlığında buluştu!'' başlıklı yazısı.

Adı “İYİ” olan ama kişisel ve siyasi menfaatler için her türlü “KÖTÜ” davranışı eylem ve söylemle uygulayan partinin genel başkanı Meral Akşener partisinin en son gerçekleştirdiği grup toplantısında çok güzel bir tiyatro sahneledi. Adeta kırk yıllık tiyatroculara taş çıkardı... Güldürdü, düşündürdü… Elinden ne geliyorsa yaptı...

Tiyatrosunu da hem kendi hem de salona topladığı bayanlara beyaz elbise giydirerek süslemiş… Beyaz renk şöyle tarif edilir: Beyaz, yeni bir başlangıç, temizlik, saflık anlamına gelir. Beyaz renk, her zaman yenilik ve temizlik anlamına gelir. Aynı zamanda beyaz rengin psikolojik olarak en dikkat çeken anlamları ise, denge sağlamaktır. Aynı zamanda da eşitlik, bağımsızlık, adalet ve tarafsızlığı simgeler.”

Parti adını “İyi” koyunca iyi olunmadığı gibi, beyaz elbise giyince de elbette bu anlamları, kavramları yaşatan olunmaz.

Grup toplantısında Türk kadınları üzerinden bol bol nutuklar atan Meral Akşener’in söylemleri ve uygulamaları hep birbirine tezattır.

Geniş geniş kadın nutukları atan, süslü cümleler kuran ve “İYİ Parti iktidarında; Kadınların varlığına da, Kadınların başarılarına da, ALIŞACAKSINIZ!” diyen Meral Akşener, o salonda bedeni PKK mayınıyla paramparça olmuş şehit çobanın ağabeyine “Senin bacını …” küfürünü etmiş Lütfü Türkkan varken kadınlar üzerinden bu kadar edebiyatı nasıl parçalayabilmiştir?

Böyle bir küfürü etmiş Lütfü Türkkan’a sahip çıkan ve onunla arasından su sızmayan Meral Akşener her değeri, her kavramı nasıl istismar ediyorsa kadınlarımızı da siyasi menfaatleri için istismar etmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar