ABD gazlayınca unutkanlık yapıyor!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (04.03.2022)'' ABD gazlayınca unutkanlık yapıyor!'' başlıklı yazısı.

Adamın biri doktora gitmiş.

Doktor: “Şikâyetiniz nedir?” diye sormuş.
Hasta: “Unutkanlık...” diye cevap vermiş.
Doktor: Belirtileri neler?
Hasta: Neyin belirtileri?
Doktor: Unutkanlık dediniz ya!
Hasta: Ne unutkanlığı?

Meral Akşener de doktora “unutkanlık” hastası olarak gitse diyaloğu aynen böyle olacaktır. İP’in grup toplantısında demiş ki “Akdeniz’de, herkes gaz arıyor, bir tek biz arayamıyoruz.” Meral Akşener’in ne dününden ne de bugününden haberi var.Aynı konuda Kemal Kılıçdaroğlu’nun da unutkanlık hastalığına kapıldığını biliyoruz. Hatırlıyorsunuz önce “Doğu Akdeniz’de zengin petrol var. Doğal gaz yatakları var. Amerika orada, Yunanistan orada, Kıbrıs Rum Yönetimi orada, Mısır orada, Katar orada, hepsi orada. Bir tek devlet yok, Türkiye. Niye yok? Akdeniz’in yer altı zenginliklerinden yararlanmak için “Armut piş, ağzıma düş” politikasının bir işe yaramayacağı ortada” demiş ve ardından da Akdeniz’de var olmak için adım atıldığında da “Ne işimiz var Libya’da” diyebilmiş birisidir.

Böyle biriyle yoldaşlık yapan Meral Akşener’in “Akdeniz’de, herkes gaz arıyor, bir tek biz arayamıyoruz” diyerek hem Türkiye hem de kendi gerçeğinden bihaber olduğu ortaya çıkmaktadır.

Kemal Kılıçdaroğlu da Meral Akşener de Libya tezkeresine “hayır” oyu vermiş partilerin genel başkanları olarak niye böyle fırıldak gibi dönüş sergiliyorlar?

Hem “Akdeniz’de niye yokuz” diyen bunlar, hem de Libya tezkeresine karşı çıkan bunlar. Elbette bu hastalıklı halleri sadece unutkanlıkla değil başka hastalıklarla da tarif edilebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.715 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar