Vatandaş oy verir ‘parası ve medyası olanlar’ yönetir!

1960’dan 2003 yılına kadar yukarıda tek cümleyle tarif ettiğim bir Türkiye’de yaşadık... Bugün her Türk vatandaşı kendine şu soruyu sormalı; yine böyle bir Türkiye mi istiyorum?  Aslında bu...

1960’dan 2003 yılına kadar yukarıda tek cümleyle tarif ettiğim bir Türkiye’de yaşadık... Bugün her Türk vatandaşı kendine şu soruyu sormalı; yine böyle bir Türkiye mi istiyorum? 

Aslında bu ülke neler gördü! “Demokrasi sandık değildir, seçim değildir” diyenleri de unutmadı! Nedir demokrasi? Para-çıkar birliği derneklerinin hükümet kurması mı?

Sevgili dostlar, aşağıda, daha önce de sizlerle paylaştığım bir yazı var!

Bu yazıyı sık sık paylaşıyorum, nedeni bu mantığa sahip olanların Türkiye’yi “yeniden ele geçirme” heveslerinin depreşmesi, ortaya dökülmesi... Bu yazıyı unutmadık! Sizler de unutmayın, unutturmayın!

Aşağıdaki yazıyı yazanlar bir süredir bazı isimlerle birlikte “Parti tabanları adına” konuştuklarını iddia ediyorlar... HATTA DAHA DA İLERİ GİDİP TÜRKİYE’DEKİ BAZI KURUM-KRUULUŞLARI VE TÜRKİYE’Yİ TERÖR İLE AYNI KAREYE KOYANLARA MEDYA DESTEĞİ VERİYORLAR!

Bu yakınlığı onlara kim sağlıyor, GÜCÜ KİMDEN ALIYORLAR, kim akıl veriyor ve buradan fitne üretme yolunu kim gösteriyor bilmiyorum-bilmek istemiyorum fakat hükümet kurma yolunda “kamuoyunda rol çalmaya çalışanlardan” ve bu ülkenin “kanını emen sahipleri adına” ortaya dökülen bu şarlatanlardan bu ülke büyük zarar görüyor... KENDİ ÜLKESİNİ ADIM ATMAMASI İÇİN KÖŞEYE SIKIŞTIRMAYA ÇALIŞIP, YURTDIŞINDA KENDİ ÜLKESİ ALEYHİNE KAMPANYA YAPANLAR! KİMLER Mİ?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni hayalleri İsrail-Mısır-Yunanistan ablukası 28 Ekim 2018 | 4.969 Okunma Yunanistan ve İsrail Akdeniz’de ne peşindeler? 21 Ekim 2018 | 5.273 Okunma AB için halk karar vermeli… Karar vermeliyiz! 14 Ekim 2018 | 5.236 Okunma IMF’nin gönderilmesi... 200 yıllık pranganın kırılması... 12 Ekim 2018 | 5.090 Okunma Türk-Rus coğrafyalar entegrasyonu... 10 Ekim 2018 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar