Moody’s kılıklı FETÖ ve diğerleri

Türkiye’ye yönelik 2008 sonrası hızlanan ve 2003 mayıs ayında “ilk zirvesini” yaparak dalga dalga gelişen saldırı, son olarak 15 Temmuz tarihinde “fiziki darbe-işgal” denemesine dönüşmüş ve...

Türkiye’ye yönelik 2008 sonrası hızlanan ve 2003 mayıs ayında “ilk zirvesini” yaparak dalga dalga gelişen saldırı, son olarak 15 Temmuz tarihinde “fiziki darbe-işgal” denemesine dönüşmüş ve “hırsı aklını aşanlar” milletin tokadını yedikleri gibi dağılmışlardı...Bu dalgalar kılık değiştirmeye ve “yeni formlar altında” oluşmaya ve zorlanmaya devam ediyor... Son görünen; “moody’s kılıklı” finansal bir saldırı isteğinin bir yerlerden zorlandığı... ZOR ARKADAŞLAR ZOR! ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ!

Sevgili dostlar, bu noktada ilginç bir detaya değinmek istiyorum. Moody’s Küresel Ülke Riskleri Birimi Kıdemli Müdürü Alastair Wilson, birkaç gün önce Reuters’a yaptığı açıklamada “15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye ekonomisinde oluşan şokun büyük ölçüde ortadan kalktığını ve not gözden geçirmesini gelecek ay içinde bitirmeyi beklediklerini” söylemişti. Evet yanlış okumadınız “birkaç gün önce”!

Peki ne oldu? Olan çok açık; Sayın Cumhurbaşkanımızın Amerika temaslarının başarısı ve ortaya koyduğu ANA TEZLER, küresel bazı “merkezleri” rahatsız ederken, küresel sömürü baronları “kurdukları düzeni” sorgulayan LİDER ve Türkiye gerçeğine karşı her alanda “saldırıya” devam ettiklerini gösterdiler... NE YAPSALAR BOŞ, TÜRKİYE DURDURULAMAZ.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni hayalleri İsrail-Mısır-Yunanistan ablukası 28 Ekim 2018 | 4.968 Okunma Yunanistan ve İsrail Akdeniz’de ne peşindeler? 21 Ekim 2018 | 5.273 Okunma AB için halk karar vermeli… Karar vermeliyiz! 14 Ekim 2018 | 5.236 Okunma IMF’nin gönderilmesi... 200 yıllık pranganın kırılması... 12 Ekim 2018 | 5.089 Okunma Türk-Rus coğrafyalar entegrasyonu... 10 Ekim 2018 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar