Cevap ver Avrupa

Bizi sürekli eleştiren, bize saldıranlara kanat açan, TÜRK-İSLAM düşmanlığını “en nojtasına” taşıyan Avrupa’ya birkaç soru sormak istiyorum... Cevap ver Avrupa; 1-Almanya, Fransa, Belçika...

Bizi sürekli eleştiren, bize saldıranlara kanat açan, TÜRK-İSLAM düşmanlığını “en nojtasına” taşıyan Avrupa’ya birkaç soru sormak istiyorum...

Cevap ver Avrupa;

1-Almanya, Fransa, Belçika VE DİĞERLERİ...yıllardır “Türkiye’nin yaşadıklarına” uzaktan bakıp kınıyorlar. Türkiye, binlerce askerini-polisini-vatandaşını terör olaylarında şehit verirken, Türkiye’ye saldıran terör örgütünün uzantıları bu ülkelerde himaye gördü mü ? GÖRMEDİ diyebiliyorlar mı?

2- Almanya’ya konu hakkında 4.000’den fazla dosya verildi mi ? NEDEN HİÇ ADIM ATMADILAR ? Avusturya, Almanya’nın “kuklası olarak” Türkiye’ye karşı ne yapmaya çalışıyor?

3- Belçika’da bazı “terör örgütleri” ile adı konmamış-yazılmamış bir “anlaşma” var mıydı? Havalimanı patlaması öncesi, bu adamların mahallesine kadar bir TV kanalı göstermedi mi?

4- Türkiye başta Almanya ve Belçika olmak üzere, terörist unusurlarla ilgili istihbarat vermesine rağmen, neden adım atmadılar? Bu adı konmamış anlaşmaya mı güvendiler?

5- Belçika yıllarca “sen bana dokunma-ben sana dokunmayayım” mantığı ile hareket etti mi? Hatırlayın; Türkiye’deki bazı suikastleri gerçekleştirenler Belçika’ya kaçtı ve himaye gördü. Yanlış mı?

6-Alman vakıfları başta olmak üzere, Fransız sivil toplum örgütlerinin bazıları dahil, AB MANTIĞI, Türkiye’yi vuran terörü yıllarca “özgürlük savaşı” olarak tanımlamadı mı?

Bu ülkelere göre Türkiye’ye yapılan saldırının “siyasi-ekonomik-sosyolojik” sebepleri mi vardı ve RASYONALİZE EDİLEBİLİR olaylar mıydı?

Lüksemburg merkezli bazı kayıt dışı formlar maalesef terör örgütlerine bilerek-bilmeyerek destek sağladılar mı? Lüksemburg neyine güvenerek, kimin baskısıyla Türkiye’yi tehdit etti ?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni hayalleri İsrail-Mısır-Yunanistan ablukası 28 Ekim 2018 | 4.968 Okunma Yunanistan ve İsrail Akdeniz’de ne peşindeler? 21 Ekim 2018 | 5.273 Okunma AB için halk karar vermeli… Karar vermeliyiz! 14 Ekim 2018 | 5.236 Okunma IMF’nin gönderilmesi... 200 yıllık pranganın kırılması... 12 Ekim 2018 | 5.089 Okunma Türk-Rus coğrafyalar entegrasyonu... 10 Ekim 2018 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar