'Bizim ölümümüz şahsiyetlidir!”

Aklı hırsının arkasından gelen bir köşe yazarı şunu ima ediyor; küresel güçler ne isterse yapar! Bak Mursi’yi asacaklar, herkes ayağını denk alsın! EY ZAVALLI! Sanıyor musun ki; BU YOLDA ÖLÜM...

Aklı hırsının arkasından gelen bir köşe yazarı şunu ima ediyor; küresel güçler ne isterse yapar! Bak Mursi’yi asacaklar, herkes ayağını denk alsın!

EY ZAVALLI! Sanıyor musun ki; BU YOLDA ÖLÜM BİZİ ZERRE KADAR KORKUTUR! Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor; BİZİM ÖLÜMÜMÜZ ŞAHSİYETLİDİR!

EY ZAVALLI SANIYOR MUSUN Kİ; İSRAİL’İN UZANTILARI MURSİ’Yİ İDAMA MAHKUM ETTİĞİNDE İNANANLARIN ZERRE KADAR KILI KIPIRDAR!

Sevgili dostlar, bunları yazanların bazı şeyleri aklı hayali almıyor ve AYNI SORUYU İNATLA sorup duruyorlar; ne oluyor, Cumhurbaşkanı neden illeri dolaşıyor! Senin ne olduğunu bile anlayamadığın sebepler için dolaşıyor! Senin gibi emir almayanların BİLECEKLERİ için dolaşıyor!

Sevgili dostlar, alışmışlar “seçilmişleri” Ankara’ya hapsetmeye ve Türkiye’yi “yerleşik oligarşik parçaların hegemonyasında” yönetmeye! 1930’lardan 2002’ye kadar olanın adı bu! Bu düzene karşı çıkanların da rahmetli Menderes gibi hazin sonu belli... Yalnız o günleri özleyenlere dostça bir uyarım var; arada bugün büyük bir fark, ne Türkiye 1950’lerin 60’ların Türkiye’si, ne de ortak bilincimiz o günlerdeki gibi... Halkın iradesine karşı atılacak en küçük bir adım, teşebbüs edene felaket getirir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni hayalleri İsrail-Mısır-Yunanistan ablukası 28 Ekim 2018 | 4.969 Okunma Yunanistan ve İsrail Akdeniz’de ne peşindeler? 21 Ekim 2018 | 5.273 Okunma AB için halk karar vermeli… Karar vermeliyiz! 14 Ekim 2018 | 5.236 Okunma IMF’nin gönderilmesi... 200 yıllık pranganın kırılması... 12 Ekim 2018 | 5.090 Okunma Türk-Rus coğrafyalar entegrasyonu... 10 Ekim 2018 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar