Avrupa’ya sorular...

1-Almanya, Fransa, Belçika VE DİĞERLERİ...yıllardır “Türkiye’nin yaşadıklarına” uzaktan bakıp kınıyorlar. Türkiye, binlerce askerini-polisini-vaytandaşını terör olaylarında şehit...

1-Almanya, Fransa, Belçika VE DİĞERLERİ...yıllardır “Türkiye’nin yaşadıklarına” uzaktan bakıp kınıyorlar. Türkiye, binlerce askerini-polisini-vaytandaşını terör olaylarında şehit verirken, Türkiye’ye saldıran terör örgütünün uzantıları bu ülkelerde himaye gördü mü ? 

2-Belçika’da bazı “terör örgütleri” ile adı konmamış-yazılmamış bir “anlaşma” var mıydı ? Havalimanı patlaması öncesi, bu adamların mahallesine kadar bir TV kanalı göstermedi mi ? 

3-Türkiye başta Almanya ve Belçika olmak üzere, terörist unsurlarla ilgili istihbarat vermesine rağmen, neden adım atmadılar ? Bu adı konmamış anlaşmaya mı güvendiler ? 

4-Belçika yıllarca “sen bana dokunma-ben sana dokunmayayım” mantığı ile hareket etti mi ? Hatırlayın; Türkiye’deki bazı suikastleri gerçekleştirenler Belçika’ya kaçtı ve himaye gördü. Yanlış mı ? 

5-Alman vakıfları başta olmak üzere, Fransız sivil toplum örgütlerinin bazıları dahil, AB MANTIĞI, Türkiye’yi vuran terörü yıllarca “özgürlük savaşı” olarak tanımlamadı mı ? 

Bu ülkelere göre Türkiye’ye yapılan saldırının “siyasi-ekonomik-sosyolojik” sebepleri mi vardı ve RASYONALİZE EDİLEBİLİR olaylar mıydı ?  

Lüksemburg merkezli bazı kayıt dışı formlar maalesef terör örgütlerine bilerek-bilmeyerek destek sağladılar mı ?

“Panama Belgeleri” dünya genelinde tartışılırken şu soruya da cevap arandı mı; “Kayıt dışı trilyon dolarların ne kadarı terör örgütlerine gitti?” 

AB ülkelerinden bazıları hala başta pkk olmak üzere terör örgütlerine destek olmaya devam etmiyor mu ? Etmiyorsa, bu örgütler “tanksavarlar dahil AB mali malzemeyi nasıl temin ediyorlar ?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni hayalleri İsrail-Mısır-Yunanistan ablukası 28 Ekim 2018 | 4.968 Okunma Yunanistan ve İsrail Akdeniz’de ne peşindeler? 21 Ekim 2018 | 5.273 Okunma AB için halk karar vermeli… Karar vermeliyiz! 14 Ekim 2018 | 5.236 Okunma IMF’nin gönderilmesi... 200 yıllık pranganın kırılması... 12 Ekim 2018 | 5.089 Okunma Türk-Rus coğrafyalar entegrasyonu... 10 Ekim 2018 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar