“Türk-Rus imparatorluğu” sorgulamaları…

YILLAR önce “Türk-Rus İmparatorluğu”başlığıyla bir yazı kaleme  almış ve Avrupa’nın ana denklemden düşeceğini belirterek, Rusya-Türkiye-Amerika arasındaki “yeni işbirliği...

YILLAR önce “Türk-Rus İmparatorluğu”başlığıyla bir yazı kaleme  almış ve Avrupa’nın ana denklemden düşeceğini belirterek, Rusya-Türkiye-Amerika arasındaki “yeni işbirliği konseptine”dikkat çekmiştim.

O günlerde “ne Avrupa batmıştı, ne de Rusya bu kadar iyi durumdaydı”.Dinamikler farklı olunca da “teze de inanan fazla olmadı”.

Bugün DAĞILAN AVRUPA ARTIK HERKESİN GÖRDÜĞÜ BİR GERÇEK ! YENİ DÜNYA DÜZENİNDE “AB” DİYE BİR OLUŞUM HAYAL GİBİ !

Tezi ilk ortaya attığım günleri hatırlıyorum, başlığı “imparatorluk” diye bilerek o günler için abartmış ve potansiyele dikkat çekmek istemiştim…Bugün bu tezi duyup da “olmaz” diyen yok !

Bakın o günlerde neler yazmışım?

Aynen

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni hayalleri İsrail-Mısır-Yunanistan ablukası 28 Ekim 2018 | 4.968 Okunma Yunanistan ve İsrail Akdeniz’de ne peşindeler? 21 Ekim 2018 | 5.273 Okunma AB için halk karar vermeli… Karar vermeliyiz! 14 Ekim 2018 | 5.236 Okunma IMF’nin gönderilmesi... 200 yıllık pranganın kırılması... 12 Ekim 2018 | 5.089 Okunma Türk-Rus coğrafyalar entegrasyonu... 10 Ekim 2018 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar