Daha şimdiden özledik Tarkan'ı!

Türk popunun en sevilen ismi Tarkan, 10 gece süren bir konser maratonunu her gece merdivenlerine kadar doldurduğu Açık Hava Tiyatrosu’nda tamamladı. Son gece ben de, müzik yazarı arkadaşım Cenk Erdem ile oradaydım. Yazıyı...

Türk popunun en sevilen ismi Tarkan, 10 gece süren bir konser maratonunu her gece merdivenlerine kadar doldurduğu Açık Hava Tiyatrosu’nda tamamladı. Son gece ben de, müzik yazarı arkadaşım Cenk Erdem ile oradaydım. Yazıyı yazmasını da, her şarkısının niyesini niçinini bilen ondan rica ettim, ben sadece fotoğraf çektim! “Binlerce kişinin güzel enerjisi henüz konser başlamadan öyle hissediliyordu ki şahidim.

Nişantaşı’ndan konser alanına kadar kadınlar Tarkan’a akın akın gidiyordu, kimi şıkır şıkır, kimi minili topuklu, kimi türbanlı, örtülü. Herkes öyle heyecanlıydı ki şahidim.

Çay ve simit gibi 

Beraberce bölünmeden, kutuplaşmadan sevebildikleri tek şarkıcıyı, Tarkan’ı beklerken hayranları müthiş hazırlık yapmışlar. Dev pankartlar, metrelerce methiyeler. Yeni albümünün çıkış şarkısı ‘Yolla’ ile perde açılıp Tarkan sahneye yerin altından yükseldiğinde heyecan coşkuya dönüşüyor! Tarkan, konser için hareketli bir repertuvar hazırlamış, içinden geldiği gibi dans ediyor ama işvesi, cilvesi bitmiyor hiç, kadınlar çığlık çığlığa. Konser ‘Çay Simit’ şarkısı ile devam ederken sözleri özlediğimiz Türkiye sanki. Gülşah Tütüncü yazmış: “Çayla simit gibiyiz, gülle dikeniz ikimiz; ayla yıldız gibiyiz, biz ayrılamayız ki…” Nasıl özledik birbirimizi sevebilmeyi, hoş görebilmeyi, bölünmeden çayla simit gibi geçinmeyi. Tarkan’a çayla simitin samimiyeti çok yakışıyor. Yeni şarkıları seyirciler neredeyse ezberlemişler ama bu konuda öncelik “Beni Çok Sev” şarkısına. Günay Çoban’ın sözlerini Tarkan baştan sona ezberletmiş seyircisine. Konserde yeni albümün hit aşk şarkısı bu, çok belli.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bereket kuyruğu, İstiklal Marşı ve AKP sakalı 23 Şubat 2019 | 7.528 Okunma Yerel seçim kâbusa dönüştü 21 Şubat 2019 | 3.299 Okunma Geçici iş dediğin nedir ki? 16 Şubat 2019 | 4.843 Okunma Soğan yakında karneyle 14 Şubat 2019 | 4.442 Okunma Hizmet ve başarı varsa alkışlarım 09 Şubat 2019 | 5.775 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar