Yayın ilkemiz Türk Milleti'nin gözünden görmek

Röportaj: YAVUZ SELİM DEMİRAĞTürk milliyetçilerinin televizyon özlemini gidermek için yola çıktıklarını belirten Türkiyem TV Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünser, büyük hedeflerinin Türk...

Röportaj: YAVUZ SELİM DEMİRAĞ

Türk milliyetçilerinin televizyon özlemini gidermek için yola çıktıklarını belirten Türkiyem TV Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünser, büyük hedeflerinin Türk Dünyası'nın sesi haline gelmek olduğunu söyledi. Hakkın, hakikatin tarafını tutan bir yayıncılık prensibini benimsediklerini vurgulayan Ünser, misyonları ve amaçlarıyla ilgili soruları şöyle cevapladı:

*İlk olarak televizyon sektörüne girme kararınızla başlayalım istiyorum. Televizyon kanalı alma fikri nereden geldi?

Hakan Ünser: Esasen fikir bana ait değil. Türk Milliyetçisi camia yıllardır "bir televizyonumuz bile yok…" der durur. Gerçi televizyon denemelerimiz olmamış değil. Aldığımız Türkiyem TV de daha önce yayın yapan ama çeşitli sebeplerden yayına ara vermiş bir kanaldı. Ama Türk milliyetçilerinin televizyon hayali ve ihtiyacını nedense hiç tatmin edemedik. Belki biz bunu sağlarız, bu açığı kapatırız diye girdik. Yıllardır duyduğumuz bir özlemin neticesi yani.

Sektörü araştırmaya, tanıdığım televizyoncularla toplantılar yapmaya başladım. Yeterli olgunluğa erişince, daha önce yayınına ara vermiş olan Türkiyem TV'ye satın almak için talip olduk. İki iş adamı arkadaşımın da maddi ve manevi destekleriyle, güçlerimizi birleştirip, elimizi taşın altına koyup Türkiyem TV'yi tekrar yayına başlattık.

*Zor olmadı mı? Daha önce tecrübe sahibi olmadığınız, üstelik çok zorlu, masraflı, karmaşık bir alan…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 282 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar