Ünal Aysal vakası...

Fanatik olmamakla beraber iyi bir Galatasaraylıyım. Bazı maçlarda ilk onbirde bir tek Türk futbolcu olmayışına üzülüyor ve ağır eleştiriler getiriyorum. Fakat Cim Bom'dan kopulmuyor. Kopamayanlar, takımın, kulübün menfaatlerini, itibarını önemseyen okuyucularımdan çok sayıda e-posta ve mesaj alıyorum.

Son dönemde ağırlıklı olanları Antalya'dan geliyor. Daha ötesi "Ünal Aysal Caddesi"nde ikamet eden ya da çalışan Galatasaraylılar, Aysal isminin caddeye Galatasaray Başkanlığı yüzünden konduğunu oysa şanlı Galatasaray tarihinde kulübü en fazla zarara sokan başkan olduğunu ve de en kötüsü "dolandırıcılık" suçundan yargılanan biri olduğunu belirtmişler. Ve belgesini de yollamışlar. Benzeri belgeleri 20.03.2019 tarihinde Habertürk'te Fatih Altaylı'da yayınlamıştı. Galatasaray Liseli ve bir dönem kulüp yöneticiliği yapan Altaylı, Ünal Aysal'ı eleştiren çok sayıdaki yazısı yüzünden defalarca adliyede ifade verdi ve hepsinden beraat etti. Altaylı gibi Antalya'daki Galatasaraylılar, Ünal Aysal'a çok öfkeli. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 282 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar