Silivri duvarları bir daha yıkılacak...

Ünlü (!) kumpas davalarında "dalga dalga operasyonlar" önce şok etkisine sebep olmuştu. Merkez medya dahil olmak üzere iftira kampanyası bir hayli başarılı oldu.

Korku iklimine kapılan gazetecilere "Özel Yetkili Mahkemeler" tarafından günlük haber servisi yapılıyordu.

Televizyon ekranlarında iktidar yalakaları ile FETÖ'nün tetikçileri baş tacı yapılmış, ellerindeki karayı önüne gelene sürüyorlardı. Dahası Gazeteciler Cemiyeti Bavulcu Mehmet Baransu'ya "Yılın Gazetecisi" ödülü bile verdi.

Bu arada bazı milli kuruluşların Pensilvanya'daki "Kayıp kardinal"e "Üstün hizmet ödülü" takdim ettiğini de hatırlatalım.

Sipariş üzerine kağıdı karalayan sözde kitaplar sürüldü piyasaya. Bu işten yolunu bulan bulanaydı. Beşiktaş'ta kurulan pusuya düşenler kelepçelenip Silivri'ye yollanıyor. İstanbul'un sayfiye yeri bu ilçenin kenarından geçmeye korkuyordu insanlar.

Hapishane içine kurulan mahkeme salonuna girmeden "Günün birinde burada yargılanacaklar" tesbitimizin gerçekleştiğini görmek için yıllarca sabırla bekledik. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 515 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 279 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 403 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar