Saldırılar sürüyor...

Korunup, kollanınca; adalet yerini bulmadıkça saldırılar sürüyor. Taktik aynı gece yarısı yalnız yakalayıp 7-8 kişi darp ederek sözde korkutuyor. Tipik kalleş pusu taktiği.

İYİ Parti kurucularından Metin Bozkurt'a kurdular pusuyu. Niye?.. Aynı gün Milliyetçi-Ülkücü Hareketin efsane isimlerinin imzaladığı bildirinin yayını ve Ekrem İmamoğlu'na destek verildi diye... Mitilciler bozulmuş bu asil çıkışa. Önce Bozkurt'a saldırı, ardından sanal alemden "kan kusturacağız" tehditi ile imza atanlar için "hainler listesi" anonsu...

Sözkonusu bildirinin altına ben de onurla imza atıyorum. İmza verenlerden birine bir tek fiske vurulursa, sorumlusunun kim olduğuna dair de peşinen suç duyurusunda bulunuyorum.

İŞTE O BİLDİRİ:

İstanbul kamuoyuna ve ülkücü camiaya duyuru: Ülkemizin içine düştüğü kötü durumun, millet olarak yaşadığımız problemlerin en önemli sebeplerinden birisi yöneticilerimizin anti-demokratik uygulamalarıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 282 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar