Eninde sonunda adalet...

Adında "Adalet" kavramı bulunan iktidar partisi yerel yönetimlerde hortumları açmak için çıkardığı yetkileri şimdi ortadan kaldırmak için hukuku hiçe sayarak harekete geçti.

Maksat başta İstanbul ve Ankara'da hizmetin önüne geçip, işgal ettikleri belediye şirketlerinden nemalanmayı sürdürme telaşındalar. İmamoğlu gasp edilen mazbatayı yeni aldı. Aynı hukuksuzluğu O'na da yapmaya çalışacaklar. Fakat Ankara'da yanlış hesap mahkemeden dönüyor. Geç de olsa adalet yerini bulacak. Sonuç da Mansur Yavaş hukukçu... Yanına Kerim Yılmaz ve Osman Kaçmaz gibi "Ağır Ceza Reis"liği yapmış iki tecrübeli isim var. Osman Kaçmaz Sincan Ağır Ceza'da Abdullah Gül'ün yargılanmasını isteyen kişi. Kerim Yılmaz Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önemli şirketlerinden BELKO'nun yönetim kurulu başkanı oldu. Kolları sıvar sıvamaz AKP kurucularından, milletvekilliği, genelbaşkan yardımcılığı, grup başkan vekilliği yapan Salih Kapusuz'un peşine düştü. Kapusuz'a belediye makam aracını şoförü ile tahsis etmiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 282 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar