Doğu Akdeniz ve Kıbrıs Seçimleri...

Haber bültenlerinde "Doğu Akdeniz'de sular ısınıyor...", "Türkiye kararlı" gibi başlıklar ile televizyon ekranlarında her şeyi bilen yandaşların yağdanlık kokan yorumları mide bulandırıcı.

Haber bültenlerinde "Doğu Akdeniz'de sular ısınıyor...", "Türkiye kararlı" gibi başlıklar ile televizyon ekranlarında her şeyi bilen yandaşların yağdanlık kokan yorumları mide bulandırıcı. Cumhuriyet tarihinin birikimlerini mirasyediler gibi harcayanlar "Monser" diye küçümsedikleri dış işleri uzmanlarını kovdukları için uluslararası diplomasi yürümüyor. AKP eşi-dostu, şaibeli isimleri büyükelçi yaptı. "Komşularla sıfır sorun" yerinin neyi aldığı ortada. Yığınla problemin bulunduğu ülkelerde büyükelçi bile yok. Lafa gelince "Mavi Vatan" Bir sürü fantezi. Ege'de Soros Körfezi'ni aşamazken, "Haklarımızı yedirmeyiz" nutukları... Burnumuzun dibindeki adalar resmen işgal edilirken yalancıktan posta koymak felan... Sıkışınca "Petrol ve doğalgaz yatakları bulduk" müjdeleri... Harita önünde hayali projeler... Medyada ve siyasette ayağı yere basan yok!.. Oysa Anadolu coğrafyasında, Akdeniz'de tutunabilmenin yegane yolu Kıbrıs'ta hakimiyettir. Kıbrıs'ı yitirirsek Türkiye'yi kaybederiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 283 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar