Ağırel onurumuzdur...

Dinbazların "Eşari" geleneğinde gelişim mümkün değildir. Adı üzerinde "Nakilcilik"... Bin beş yüz yıldır işin kolayına kaçarlar.

Duyduklarına körü körüne inanıp araştırma, yorumlama zahmetine katlanamazlar. Günümüz bilgisayar teknolojisinin "Kes-kopyala-yapıştır"ını uygularken karşılarındakinin zeka seviyeleri ile alay etmekten de geri durmazlar. Onlar için "Hedefe giden her yol mübah" sayıldığından hırsızlık, arsızlık, iftira, yolsuzluk gibi konular "Ahlak" sınırları içine dahil değildir.Dün FETÖ'nün yaptıklarını bu gün aynı yöntemlerle "FETÖ ile mücadele" adı altında gerçekleştirmekten geri durmuyorlar. Soru çalarak okullara girip, "İntihal" yani bir nevi hırsızlık olan kaynak dahi göstermeden kopyalama ile "Akademik" ünvanlara kavuştukları için bilim ahlakından da yoksundurlar. Attıkları çamurun iz bırakacağına inandıkları için görevlerini yapmanın dayanılmaz hafifliğini yaşarlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 515 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 279 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 403 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar