Adalet beklentisi

Dün FETÖMETRE ile ilgili yazımdan hemen sonra ilginç bir e-posta aldım. Ankesör kumpası yüzünden ciddi mağduriyetler yaşanıyor. Uzvunu kaybeden gazilerimiz bile bu ankesör rezaleti yüzünden soruşturma geçirdi....

Dün FETÖMETRE ile ilgili yazımdan hemen sonra ilginç bir e-posta aldım. Ankesör kumpası yüzünden ciddi mağduriyetler yaşanıyor. Uzvunu kaybeden gazilerimiz bile bu ankesör rezaleti yüzünden soruşturma geçirdi. Hemen her gün ankesör aramaları yüzünden gözaltılar yaşanıyor. Bu kumpasa uğrayan Bahriyeli O.Ç. isimli personel, örgütün bilinmeyen tezgâhını yazmış. Haksız da sayılmaz. Kozmik odaya girebilen yapılanmanın, TSK'nın personel ve istihbarat birimlerine sızarak bilgileri çaldığı biliniyor. Astsubay Ç.'nin yazdıklarını paylaşalım önce:

Sayın Yavuz Selim DEMİRAĞ;

Ben 12 yıl Türk Silahlı Kuvvetlerine hizmet etmiş, üniformasından, fettuhlahçı çetenin bir kumpası olduğunu düşündüğüm "ankesörlü telefon araması" sebebiyle 701 sayılı KHK ile -şimdilik- uzaklaştırılmış Atatürkçü Kuvvacı bir Deniz Astsubayıyım.

Nedir bu ankesörlü telefon olayı derseniz? Biliyorsunuz ki; Kozmik odamıza bile girebilen, CIA destekli olduğundan artık şüphe duyulmayan bir yapılanmanın Genelkurmay dahil tüm kuvvet komutanlıklarında stratejik şubeleri eline geçirdiğini biliyoruz. Bunların başında da Personel şubeler geliyor. Yine biliyorsunuz ki bir askerin tüm bilgileri ilgili Personel Şubelerinde kayıt altında tutulur. Yani tüm bilgilerimiz ellerinde. Kendi durumumu da kısaca şöyle açıklayabilirim; mevcut cep telefonu numaramı hiç değiştirmedim 16 yıldır kullanmaktayım, 2012 yılı 4 Ağustos günü tarafıma ankesörlü bir telefondan ardışık olarak 18:23-25'de 2 kez çağrı bırakılıyor, 18:24 ve 18:26'da başka bir kişi ile görüşme gözüküyor. Bunun haricinde tarafıma hiç bir arama veya karşı tarafı arama yok! Savcılık incelenmesinde de araştırıldığında şahsımın fettuhlahçı çete ile bağlantı sayılabilecek herhangi bir durumu tespit edilemiyor! Ki zaten Atatürkçü Kuvvacı olarak bunların baş düşmanıydım böyle bir durumun söz konusu olması imkansız. Fettuhlahçı çetenin BYLOCK-MOR BEYİN olayında yapmış olduğu oyun titiz bir araştırma yapıldığı takdirde "ANKESÖR SORUŞTURMALARINDA" da ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Çünkü adamlar kendi elemanları maskelemek adına 1 kişi onlardan 1 kişi masum taraftan asker kullanarak tespit edilebilirlik ihtimalini düşürmüşler. Şöyle ki At iziyle it izini karıştırmışlar tam manasıyla uyuyor buna. Ne kadar bulandırırsan o kadar iyi diye düşünmüşler. Benim inancım üniformamı geri alacağım ve Atatürk'ün ordusunda Atatürk'ün bir askeri olarak görevime devam edeceğim yönünde, bundan hiç şüphem yok. Yeter ki  kumpas ortaya çıkarılsın.

Bu pislik örgütün uygun görüldüğü vakitlerde; sesini hiç bir şeye çıkarmayanlar bütün yaptıklarını gördükleri halde sessiz kalanlar, iftiralarına uğrayıp, hapse atılıp yine de etkili olamayanlar ve bunlara göz yumanlar şimdi fetöcü(?) temizliyorlar! "FETÖMETRE" çıkarıyorlar. Uygulamada doğru taraflar elbette daha fazladır ama benim durumumda olup da  FETÖMETRE'den bu çocuk temiz çıktı araştırılsın hemen üniformasından mesleğinden etmeyelim üzerine çamur atmayalım diyemezler miydi? Bakın FETÖMETRE'den temiz çıktı diyorum çünkü fetöcü kriterlerini sağlamamın imkanı yok. -Herkes bunu söylüyor nereden bilebiliriz senin fetöcü olmadığını diyebilirsiniz, ben de size; Atatürkçü Değerleri her daim savunduğum için bu cenderenin içindeyim diyebilirim- Bu FETÖMETRE suçluları çıkardığı kadar, fettuhlahçı çuvalına atılmış üzerindeki çamuru temizlemeye çalışan askerlerin masumiyetini de ortaya çıkarmamalı mı? O yüzden ben sizin yazınızdaki FETÖMETRE olayına çok güvenemiyorum çünkü beni savunamadı veya henüz bir etkisini göremedim! Fettuhlahçı çete kumpasları Ergenekon'la-Balyoz'la sınırlı kalmadı 15 Temmuz sonrası bıraktıkları pisliklerle devam etmekte göreceksiniz ki yine kumpasa uğramış bir sürü Atatürkçü asker olduğu görülecek. FETÖMETRE'nin fetöcüleri ortaya çıkarma üzerinde etkili olduğu kadar masumların bu çuvaldan çıkarılmasında neden etkili olmadığını da araştırırsanız sevinirim. Bir subay, bir astsubay ve bir uzman ordumuzda kolay yetişmiyor ve şu günlerde ordumuzun ben ve benim durumumda olanlara her zamandan daha fazla ihtiyacı var.

Sayın DEMİRAĞ, yazımı okuduğunuz için sizlere teşekkür ederim. İnşallah size söylediklerimin doğruluğu kanıtlar niteliğinde üniformama geri dönmemin haberini de yazarım. İyi çalışmalar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 517 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 282 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 406 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar