İddiayı kaybetmek

Çarşamba günü Millet İktidar-Akşener Cumhurbaşkanı başlıklı yazımdan sonra adeta yorum yağmuruna tutuldum. İnternet sitemize gönderilen yorumların 100 katı e-postama düştü. Ak troller ile...

Çarşamba günü Millet İktidar-Akşener Cumhurbaşkanı başlıklı yazımdan sonra adeta yorum yağmuruna tutuldum. İnternet sitemize gönderilen yorumların 100 katı e-postama düştü. Ak troller ile tetikçilerin sövgülerini aynen iade ediyorum. CHP-İYİ Parti-SP ittifakının parlamentoda çoğunluğu sağlayarak iktidar olacağını, Meral Akşener'in de ikinci turda cumhurbaşkanı seçileceğini belirttikten sonra yazımı, "var mısınız iddiaya" diye bitirmiştim. Tepkiler gerçekten çok ilginç. İddiaya kazanmak için girilir. Değerli okuyucularımız arasında meğerse ne kadar çok kaybetmek isteyen varmış. "Sizin öngörünüz doğru çıkar, biz kaybederiz. Ancak Türkiye kazanır" diyen okuyucularımız gözlerimi yaşarttı.

***

Gazete yazılarımı kaleme alırken telefon görüşmesi yapmamaya çalışırım. Sonuçta dikkat dağılıyor. Acil bir durum olmayınca da dostlarım ısrar etmez. Çağrı bırakanlara geri döneceğimi bilirler. Bu satırları kaleme aldığım esnada ardı ardına telefon çaldı. Hem de ne ısrar. Dayanamadım acil olabilir endişesiyle açtım. "MHP'nin milletvekili listesini gördün mü" diye sordular. Haberimin olmadığı cevabıma rağmen "İnternete girip göz at. Senin değerlendirmen önemli" misyonu yüklendi bir anda. Sonuçta MHP eski gönül sızımız. Yazıya ara verip gönülsüzce inceledim. Ve anında yorum yapmamaya karar verdim. Fakat eski dostlar yakamı bırakmadı. Kimi "Bahçeli sıfırlamak için çok çalışmış" derken kimi de "gönül rahatlığı ile oy verilecek isme rastlamadım" dedi. Kendi adıma yorum yapmamakta ısrarlıyım. Sonucu sandık belirleyecek.

***

Gelelim seçim meydanlarına.. Ramazan ayına rağmen son derece hareketli. Muharrem İnce meydanları ısındırdı. AKP ise seçim yasalarını hiçe sayıp "açılış" bahanesi ile yasaları çiğnemeye devam ederek devlet imkanlarını seferber ediyor. Yandaşlar pireyi deve yaparken Ahmet Davutoğlu'na yakın Karar gazetesinde Elif Çakır "Devlet miting yapar mı" diye çıkışmış. Yandaşlardan böyle tepki beklemeyen sosyal medya takipçileri de "bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir" değerlendirmesinde bulunmuş. AK troller eleştiriye tahammülleri olmadığı için şimdilik "oruç başına vurmuş" teşhisinde bulunuyor. Bazıları işi biliyor "Elif Çakır, çizmeyi aştı işine son verilir" diyerek noktayı koymuş. Ne diyelim AKP'dir ne yapsa yeridir.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 515 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 279 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 279 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 403 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar