Güller ve dikenler

Yıllar önce eksikliğini hissettiğim için yazdığım bu isimde bir kitabım var (Nesil Yayınları). Kitapta, hayatın gülleriyle dikenlerini birlikte yaşamanın tadını anlatmaya çalışıyorum....

Yıllar önce eksikliğini hissettiğim için yazdığım bu isimde bir kitabım var (Nesil Yayınları). Kitapta, hayatın gülleriyle dikenlerini birlikte yaşamanın tadını anlatmaya çalışıyorum. Büyük bir ilgiye de mahzar oldu. Çünkü bu kitapta herkes bir anlamda kendini, kendi hayatını ve hayatın getirdiği sorunları buldu. 

Hayatın bol miktarda dikeni var. Öte yandan; dikenleri yok saymadan ve dikenlere takılmadan gülü yaşamanın keyfi de var.

Yani hayat ne diken tarlası, ne de dikensiz gül bahçesi: Her şey zıddıyla bilinir!

Ancak yüreklerini olumsuzluklara kilitlemeyenler ve ancak bakmasını bilenler hayatın sunduğu gülleri, yani güzellikleri fark edebilir ve yaşamaktan lezzet alabilir.

Biz ise sürekli olarak paranın arkasında zevksiz, keyifsiz, mutsuz bir koşturma içindeyiz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Osmanlı’da ev hayatı 03 Kasım 2020 | 475 Okunma Osmanlı evleri ve modern evlerimiz 02 Kasım 2020 | 358 Okunma Toplum yeniden inşa edilmeli 31 Ekim 2020 | 380 Okunma Osmanlı’da çocuk olmanın anlamı 30 Ekim 2020 | 267 Okunma Türkiye’de çocuk olmak… 28 Ekim 2020 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar