Size Ebu Cehil’lerin yolları, Sümeyye’ye Ümmü Ammar’ın makamı...

Türkiye'de siyasetin tek sorunu vesayet çevrelerinin kurdukları entrikalar, siyasal alanı iptal etmeye dönük girişimler değil. Siyasetin bundan daha öte bir de bir seviye meselesi olduğunu hissettiren, çarpıcı olaylar...

Türkiye'de siyasetin tek sorunu vesayet çevrelerinin kurdukları entrikalar, siyasal alanı iptal etmeye dönük girişimler değil. Siyasetin bundan daha öte bir de bir seviye meselesi olduğunu hissettiren, çarpıcı olaylar yaşıyoruz. Siyaset insana ait bir iş. İnsanı insan yapan bir boyutu var. Kuşkusuz doğru algılayıp yaşanmadığında insanı aşağılara doğru yönelten bir yolu da var. Bu yola saptığınız zaman siyasetten de çıkarsınız, insanlıktan da. O saatten itibaren kayda değer bir fikriniz kalmaz. Çünkü kayda değer bir varlığınız da yoktur artık.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın ve onun gösterdiği yoldan hiç durmadan ilerleyenlerin siyasete, dolayısıyla insanlığa nasıl bir suikast kurabileceklerini geçtiğimiz hafta içinde ibretlik bir biçimde gördük. Duruşuyla, yaşantısıyla, varlığıyla bir vakar, edeb ve haysiyet timsali Sümeyye Erdoğan'a karşı sergilenen seviyesizliğin bir analizini yapmak bile yeterince zül.
Mülevves dillerine Sümeyye hanımla ilgili tam bir Ebu Cehil kurnazlığı içinde uydurulup tedavüle sokulan haberlerin nereden sadır olduğu ve hangi dedikodu gazetesinin karanlık muhayyilesinden geçtiğine bakıldığında ortaya çıkan şer ittifakı nedense hiç şaşırtmıyor. Son zamanların bütün şer ittifaklarının demirbaş oyuncusu Pensilvanya.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin üniversite ufku Tanju Özcan’ınki kadar mıdır? 17 Nisan 2024 | 323 Okunma İslâmcılara azıcık hikmet penceresinden baksak? 15 Nisan 2024 | 397 Okunma Bayramınız cennette olsun! 13 Nisan 2024 | 63 Okunma Bayram, Gazze, Doğu Türkistan, Sudan ve Gannuşi 10 Nisan 2024 | 104 Okunma Gazze’ye yardıma layık olmak 08 Nisan 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar