Sedat Peker’in iddiaları MİT TIR’ları davasının sanıklarını aklar mı?

Bunun basın adına yapılıyor olması ihanetin niteliğini değiştirmez

Videoları izlenme rekoru kıran mafya lideri Sedat Peker’in her videosu farklı kesimlerde büyük heyecan uyandırmaya devam ediyor. Belki AK Parti’ye karşı bir devrim dalgası yaratır diye sol kesimlerde uyandırdığı heyecan, başından itibaren zaten FETÖ’cüleri büyük bir heyecana gark etmiş durumda. Her iddiasıyla haklı çıkmış olma veya intikamın ayak seslerini duyar gibi şehvetli yaygaraları her taraftan duyuluyor.

Bu arada Avrupa medyası, ABD’nin Siyonist çevreleri ve Türkiye düşmanı Arap rejimlerinin medyalarının haber dili, tam bir coşku ve sevinç gösterisi gibi. En son videoda meşhur MİT TIR’ları mevzuuna girince o davada yargılananların hepsinde yaşandığı görünen sevincin tarifi yok. Ağızlar kulaklarda. Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şen gibi çıkmışlar ortalığa. Rüyalarında ne görüyorlarsa, daha fazlası kendilerine, şimdiye kadar en hafif deyimiyle “organize suç örgütü lideri” vasfından başkasını layık görmedikleri biri tarafından kendilerine lütfedilmiş gibi. Sedat Peker tarafından teyit edilmiş olmak, onun şahitliğiyle aklanmış olmak… Hemen uyaralım, çok erken, kursaklarınızda kalacak bir sevinç bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin üniversite ufku Tanju Özcan’ınki kadar mıdır? 17 Nisan 2024 | 354 Okunma İslâmcılara azıcık hikmet penceresinden baksak? 15 Nisan 2024 | 397 Okunma Bayramınız cennette olsun! 13 Nisan 2024 | 63 Okunma Bayram, Gazze, Doğu Türkistan, Sudan ve Gannuşi 10 Nisan 2024 | 104 Okunma Gazze’ye yardıma layık olmak 08 Nisan 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar