Sallu alâ Muhammad Siirt’e hoş geldiniz

Seçim tarihine doğru hızla yol almaktayken AK Parti karşısındaki cephenin kampanyasındaki inanılmaz eşgüdüm göze çarpıyor. Bütün hesabı HDP'nin barajı aşması üzerine oturtmuş, kendi...

Seçim tarihine doğru hızla yol almaktayken AK Parti karşısındaki cephenin kampanyasındaki inanılmaz eşgüdüm göze çarpıyor. Bütün hesabı HDP'nin barajı aşması üzerine oturtmuş, kendi kampanyalarını yürütüp kendi partilerine oy toplamak yerine HDP'ye oy yönlendirmeye hasretmiş adeta bazı partiler, özellikle de CHP. Doğan medyası ile Paralel medya birbirlerine paralel aynı stratejik amaç için beraber çalışarak HDP'den bir şirinler partisi görüntüsü çıkarmaya çalışıyorlar. Bunların vermeye çalıştığı görüntü nasıl olursa olsun, HDP doğuda kendi özüne uygun davranmaya, kendi terör potansiyelini ve fiiliyatını unutturmamaya çalışıyor. Çünkü en ufak bir boşluk bıraktığında bu boşlukta hiç Kürt halkının elinden kaçacağını biliyor.
Allah var HDP'lilerin yürüttüğü kampanya sadece şiddet gösterilerinden ibaret kalmıyor. Bir de hakikate karşı sergilenen çarpıtma, iftira yollu şiddet yollarını da ihmal etmiyorlar. ÖSO ve TIRlar ile ilgili karambolden çıkarıp pasladıkları topu paralel medyanın nasıl bir gole çevirmeye çalıştığını ibretle seyrettik. 
O atağı daha savuşturmamışken, dün başka bir atakla karşılaştım. Salavatın anlamını uzaktan yakından bilmeyenlerin, salavatın ruhundan fersah fersah uzak gafillerin bana Peygambere saygıyı öğretmeye kalkışmalarıyla karşı karşıya kaldım. Bu sefer bana isnat etmeye çalıştıkları şey peygambere saygısızlık. Siirt'te çok eski zamanlardan beri söylenegelen meşhur bir anonim Türküyü söyleyip içinde Erdoğan'ın ismini andım diye peygambere saygısızlık etmiş olduğum söylediler. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin üniversite ufku Tanju Özcan’ınki kadar mıdır? 17 Nisan 2024 | 354 Okunma İslâmcılara azıcık hikmet penceresinden baksak? 15 Nisan 2024 | 397 Okunma Bayramınız cennette olsun! 13 Nisan 2024 | 63 Okunma Bayram, Gazze, Doğu Türkistan, Sudan ve Gannuşi 10 Nisan 2024 | 104 Okunma Gazze’ye yardıma layık olmak 08 Nisan 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar