Karambolden itiraf(çı) çıkarmak

Vah zavallı paralelcim benim. Nasıl bir zora düşmüş, nasıl bir suçüstü enselenmiş ki, durumdan çıkmak için delil arayışına çıkmış. Çıkmış da, işine...

Vah zavallı paralelcim benim. Nasıl bir zora düşmüş, nasıl bir suçüstü enselenmiş ki, durumdan çıkmak için delil arayışına çıkmış. Çıkmış da, işine yarayabilecek en ufak bir delil kırıntısına dört elle sarılıyor. Hukukun altına tünel kazarak hapishaneden çıkarmaya çalıştıkları arkadaşlarıyla birlikte olay anında yakalandılar ama başka tünellerde gezinmeye devam ediyorlar.
7 Ocak'ta Suriye'de Bayır Bucak Tükmenlerine yardım götüren MİT TIR'larını durdurarak sergilediği ihaneti vataniyenin bütün suç ortakları ve suçun bütün ceremeleri de ortaya bir bir dökülüyor. Ama bizim paralelci durumdan hala pişkin pişkin güçlü çıkma gayretini sürdürüyor.

Bilhassa paralel medyası bir kaç gündür benim tam bir karambol ortamında “o TIR'lar Özgür Suriye Ordusu'na gidiyordu” deyişime kendi vatana, millete açık ihanetini aklayacak bir mal bulmuş gibi sarılıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sudan’da olanlar da Sudan’la sınırlı değil 24 Nisan 2024 | 219 Okunma Musallada bir sosyolog daha… Vehbi Başer’in ardından 20 Nisan 2024 | 268 Okunma CHP’nin üniversite ufku Tanju Özcan’ınki kadar mıdır? 17 Nisan 2024 | 358 Okunma İslâmcılara azıcık hikmet penceresinden baksak? 15 Nisan 2024 | 402 Okunma Bayramınız cennette olsun! 13 Nisan 2024 | 63 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar