Sahadaki yabancı cisim

Beşiktaş şampiyonluk için çok kritik bir viraj olan Galatasaray'la deplasmandaki derbide 70. dakikada Cenk ve Gökhan'ı peşpeşe oyuna soktu.Yaklaşık beş dakika sonra Cenk'in Oğuzhan'a pası verdiği anda orta sahaya...

Beşiktaş şampiyonluk için çok kritik bir viraj olan Galatasaray'la deplasmandaki derbide 70. dakikada Cenk ve Gökhan'ı peşpeşe oyuna soktu.
Yaklaşık beş dakika sonra Cenk'in Oğuzhan'a pası verdiği anda orta sahaya doğru ise bir başkası koşuyordu.
Koşan kişi futbolcu değildi, hakem değildi… maç sürerken onlar dışında kimsenin içeri girmesi vise alışıldık bir şey değildi.
Bu sırada Oğuzhan içeriye doğru kendine has driplingle ilerledi ve üç Galatasaraylı arasından topu Cenk'le buluşturdu.
Bu sırada sahaya giren beyaz tişörtlü sivil orta sahadaki yuvarlağa doğru koşuyordu. Peşinde bir stad saha kenarı görevlisi onunla birlikte depardaydı.
Biraz önce galibiyetin şart olduğu maça son bir hamle olarak alınan Cenk verdiği pası içeriye kat ettiği koşuyla geri aldı. Sarı kırmızılıların son yıllardaki en başarılı futbolcusu kaleci Muslera şut da çekebilecek pas da verebilecek siyah beyazlı hücumcuyu iyi kapattı. Cenk o saniye pasını çıkardı sağa doğru. Muslera iyi bir refleksle yine de belki de çıkarabilecek şekilde uzandı. Yetişemedi.
Sivil şahıs orta sahanın yuvarlağına uzandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar