Hadi hayırlısı inşallah

Cumhuriyet'in seçim TIR'ına BM'den mazot takviyesi yapılınca geçen yıl tamamını izlediğimiz videoyu manşet yaparak elli metre daha ite kaka gitti. Genel yayın yönetmeninin dünkü yazısına bakılırsa onlar...

Cumhuriyet'in seçim TIR'ına BM'den mazot takviyesi yapılınca geçen yıl tamamını izlediğimiz videoyu manşet yaparak elli metre daha ite kaka gitti. Genel yayın yönetmeninin dünkü yazısına bakılırsa onlar meğer sadece iktidar-cemaat çekişmesinin fotoğrafını çekmişler.

Bizim rijit Kemalistlerin eski ordu çağrılarından alışık olduğumuz üslupla New York Times'ın NATO'yu göreve çağırmasının üzerine bir tuhaf oldu gerçi.

Cemaatin alttan alta uyduruk Lahey dürtüklemeleri ve HDP'nin la hey la hey naralı halaylarının da bulunduğu bir cümbüşle gidiyoruz işte seçime.

Velhasıl her seçimi yeni bir şey sanıyoruz aldanıyoruz.
Hep aynı şeyler; herkesin yeri ve ittifakı belli. Seçimden sonra unuturuz ta ki bir sonraki seçim yaklaşana kadar kim kiminle kolkola aslında yeniden ortaya çıkar.
Yaşadıklarımız gerçek olsa, biraz hakikat barındırsa -ben de öyle çok isterim ki inanmak- o kamplarda sanırsınız sadece Kandil Keklikleri Koruma Cemiyeti var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar