“Görünen köy…

…kılavuz istemez” tabii ki.Evet, siz de biliyorsunuz bunu. Bilmem benim gibi çocukken duyduğunuz bu sözü kafanızda canlandırmış mıydınız? Sizin de zihninizde bir tepedesiniz ve aşağıda bir köy var...

…kılavuz istemez” tabii ki.

Evet, siz de biliyorsunuz bunu. Bilmem benim gibi çocukken duyduğunuz bu sözü kafanızda canlandırmış mıydınız? Sizin de zihninizde bir tepedesiniz ve aşağıda bir köy var, işte göründüğüne göre kılavuz gerekmez, evet mi dedi beyniniz. Böyle böyle mi yerleşiyor bu atasözleri deyimler basmakalıp lâflar zihnimize bilmiyorum.

Bildiğim, aslında bahsettiğimiz, kafa yorduğumuz bütün meselelerde köyün göründüğü ve kılavuza ihtiyaç olmadığı yönünde.

Erken seçim mi olacak?

Şahsen hiç sanmıyorum. Ak Parti’nin öne aldığı tek seçim 2007’deki Cumhurbaşkanlığı krizi nedeniyle olmuştu. Onda da zaten seçimler zamanında yapılsa ancak birkaç ay fark ediyordu. O düzeyde bir krizde, e-muhtıra verilen o ortamında seçimler daha birkaç yıl olsa bile erkene alınsa da doğaldı üstelik. Bu yüzden onu sayamayız.

Onun dışında hiç erken seçim yapılmadı. “Şimdi de durum farklı, yine erken seçim olur” diye düşünebilirsiniz. Ama ben bakınca erken seçimi zorlayan bir sebep henüz göremiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar