Fayların bile kıramadığı

Bazen öyle olur maalesef. Rusya’da gelecek yıl düzenlenecek Dünya Kupası’na katılma hakkı için bilet hakkı için play off’ta son kozlarını oynuyor sekiz takım daha. Daha önce garantileyenlerden sonra...

Bazen öyle olur maalesef. Rusya’da gelecek yıl düzenlenecek Dünya Kupası’na katılma hakkı için bilet hakkı için play off’ta son kozlarını oynuyor sekiz takım daha. Daha önce garantileyenlerden sonra şimdi bunların arasından rakiplerini eleyebilen dördü de gidecek Rusya’ya.

Biz, ne gruptan çıkabildik ne play-off’ta şansını bir kez daha deneme imkânını yakalayabildik.

Şimdi onlar oynayacak, biz bir kez daha, artık gönlümüzden kimi geçerse onu destekleyeceğiz kendi millî takımımız yerine. Ankara Kızılay’da balona röveşata atan meçhul delikanlı kadar olamadık maalesef.

Sosyal medyayı iki gündür hareketlendiren o görüntülerin, gençliğimi de inşa eden Kızılay’da yaşanması hiç sürpriz değildi tabii ki.

Ama geçtiğimiz hafta intihar etmek için balkona çıkıp sonra amacını unutup öylece kalakalan, polis ve komşuların yardımıyla tekrar indirilen 84 yaşındaki amcanın dramının Antalya’da yaşanması çok da normal değildi.

Ne yapacağını unutacak kadar hayattan kopmak Ortadoğu’nun halini en iyi özetleyen şey olsa gerek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.450 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.460 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 260 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar