Biz nelerle uğraşırken

Yazınızı yazmanızın, yorumunuzu yapmanızın bir kıymet-i harbiyesi var mı?Hayat sizin bu çabalarınızı neyle karşılıyor?Cebinden parasını ödeyip gazetesini alıp okuyanla yüz kırk harfle...

Yazınızı yazmanızın, yorumunuzu yapmanızın bir kıymet-i harbiyesi var mı?
Hayat sizin bu çabalarınızı neyle karşılıyor?

Cebinden parasını ödeyip gazetesini alıp okuyanla yüz kırk harfle dünyalar deviren twitter kullanıcısı aynı etkiye mi sahip? Hangisininki derinlikli hangisininki kalıcı?

Günümüz sosyal medyanın büyük kocaman şaşaasına odaklamış durumda ama gerçekte de böyle mi?
Köpükleri ata ata, gerçek twitter kullanıcısı sayısına inince durumun “satıldığı” gibi olmadığı anlaşılıyor aslında.
Daha geriye gidince twitter facebook'un popüler iletişim araçları olmanın dışında asıl ünlerini önce Arap Baharı'yla edindiklerini fark edip düşünüyor insan.
Hayat şaşırtmaya devam ediyor.

ABD'de bir hukuk firması Batı standartları için Paralel Yapı'nın ABD'deki çalışmalarına yönelik yenilir yutulur olmayan hukuksuzluklar yapıldığını iddia ediyor öğleden sonra. Özellikle ekonomik alanda usulsüz uygulamalarından örnekler veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.450 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.460 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 260 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar