Ben de sana soruyorum

Yok böyle olmayacak.Artık çetelesi de tutulamadığı için bilmem 50 bini geçti mi terör kurbanlarımızın sayısı… ama belli ki artık böyle gitmez.Daha kestirme bir şeyler...

Yok böyle olmayacak.
Artık çetelesi de tutulamadığı için bilmem 50 bini geçti mi terör kurbanlarımızın sayısı… ama belli ki artık böyle gitmez.
Daha kestirme bir şeyler yapmalıyız.
İç savaş meselâ… şöyle şenlikli, bol gürültülü, çok kanlı olanından bi tane patlatalım gitsin.
Madem Edelman “Türkiye iç savaşa gidiyor”, Rubin “Türkiye bölünecek” diyor… Sert, tiz seslerle uyalım şu üst aklın dediğine de olsun bitsin.
Herkes hazırlığını yapsın şimdiden;
Türkmense Kürt komşu, iş arkadaşı falan, Kürtse Türkmenler için işaretlemeye başlasın kurşun kalemle bir not defterine…
Aleviler ve Sünniler eksik kalmasın, onlar da aynısını yapsın.
Muhafazakârlarla laik ve sosyal demokratların, milliyetçilerle solcuların da aynı işlemi titizlikle yapmasında büyük fayda var.
Sonra iç savaş çıkınca “Ben kimi kesecektim” ya da “Ama rakibimin pompalı tüfeği var, bu sayılmaz” falan gibi şikâyetlenmelerin sonuçlanması, müdüriyetin bu konuda bir karara varılması vesaire uzun sürer… demedi demeyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar