Ankara’nın ve siyasetin “B planı”

“Biliyorsunuz bu iktidar partisinin içinde bir ekip var. O ekip seçimden otuz altı saat önce Diyarbakır'da HDP mitingine bomba koymak gibi çok parlak bir fikre kapılıp bunu hayata geçirdi.Bunun için tabii ki doğal partnerleri...

“Biliyorsunuz bu iktidar partisinin içinde bir ekip var. O ekip seçimden otuz altı saat önce Diyarbakır'da HDP mitingine bomba koymak gibi çok parlak bir fikre kapılıp bunu hayata geçirdi.

Bunun için tabii ki doğal partnerleri Işid'e havale etmişlerdi işi.
Bomba ellerinde patladı; ne meydanda büyük bir katliam oldu 1977 Taksim'deki gibi ne HDP oyları düştü.
Üste bu hain planın etiketi kaldı alınlarında.

Bir başka ekip de seçim hileleri konusunda özel uzmanlık eğitimi almıştı; nasıl olduysa oldu işi karıştırıp kendilerine oy transfer etmek yerine HDP'nin barajı aşmasına üstelik üç puan gibi çok az tahmin edilen bir seviyede geçmesine neden oldular.
Seçimler böyle sonuçlanınca bu sefer yine ilk ekip harekete geçti; Diyarbakır'da Hüda Par'ın en sevilen en etkili isimlerinden birini öldürdü. Ortalık karışsın diye umdular. Gene olmadı…”

Bıyık altından güleceğinize bu akla ziyan teorilere seçimden önce ne kadar inandığınızı, güvendiğinizi düşünün.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elde var bir 12 Ocak 2018 | 174 Okunma Karmaşık gibi ama değil 09 Ocak 2018 | 1.452 Okunma Otomatik cihazlar ve zihnimiz 05 Ocak 2018 | 2.375 Okunma Yarım trilyonluk oyuncak galerisi 19 Aralık 2017 | 2.462 Okunma Yahudi cep telefonu 15 Aralık 2017 | 261 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar