Önce zihinleri sonra rafları işgal ettiler

“Sadece Gazze değil, her yer işgal altında” diyor konuşmacımız.Haklı. Örgütlü kötülüğün askerleri olan küresel şirketler haksız ve yok edici rekabetle önce ülkeleri işgal ettiler...

“Sadece Gazze değil, her yer işgal altında” diyor konuşmacımız.

Haklı.

Örgütlü kötülüğün askerleri olan küresel şirketler haksız ve yok edici rekabetle önce ülkeleri işgal ettiler, sonra zihinleri sonra da market raflarını.

İslam Düşünce Enstitüsü (İDE) tarafından düzenlenen “İnsanlık Vicdanı Yol Ayrımında: Gazze” başlıklı panelde konuşan edebiyatçı, çevirmen ve sosyal bilimci Ayçin Kantoğlu İsrail’in Gazze saldırılarında insanlığın yok edilişini tokat gibi cümlelerle anlattı.

Bu cümleler örgütlü kötülüğün yeryüzündeki temsilcisi olan israi'lin öldürmek için özellikle çocukları seçerken insan kalabilen ya da insan olduğunu hatırlayan herkesin içinden geçen ama seslendiremedikleridir.

Bu haykırışı herkesin duyması gerekiyor;

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Macun tüpten çıktı 05 Mayıs 2024 | 107 Okunma Azınlığın zenginliği ile 1 Mayıs'ın yoksulluğu 01 Mayıs 2024 | 49 Okunma Hayallerin ötesinde yaşanan bir zaman dilimi 28 Nisan 2024 | 59 Okunma Direniş meşrudur, tükür kardeşim 24 Nisan 2024 | 136 Okunma Rüzgâr tersine dönerse 21 Nisan 2024 | 516 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar