Kaliteli ürün isteyen önce kendine bakacak

Çocuklarını bebeklikten dijitalleştiren anne babalar kendileri dijital dünyaya uyum sağlayamıyorlar.Bundan yaklaşık 15 yıl önce çocuklarını televizyonda reklamları açarak oyalayan anneler bugün aynı...

Çocuklarını bebeklikten dijitalleştiren anne babalar kendileri dijital dünyaya uyum sağlayamıyorlar.

Bundan yaklaşık 15 yıl önce çocuklarını televizyonda reklamları açarak oyalayan anneler bugün aynı işi akıllı telefonlarla yapıyor ya da yapmak zorunda kalıyor.

20-25 yaşın altındaki bütün çocuklar istisnasız ve zengin fakir orta gelirli her ülkede dijital kuşak olarak adlandırılıyor artık.

Alt sınır ise 2 yaşına kadar inmiş durumda.

Yani çocuklar televizyondan akıllı telefonlara hızlı bir geçiş yaparak dijital dünyada yerlerini aldılar ancak özel ve kamu kurumlarının başında bulunan eski kuşak ciddi bir geçiş ve uyum sorunu yaşıyor dijital dünyaya geçmek için.

Anadolu’da üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak amacıyla TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası işbirliğiyle yürütülen Dijital Anadolu Projesi’nin 2019 yılı ilk toplantısını izlemek için geldiğimiz Denizli’de şehri yakından tanıma fırsatı da bulduk.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Direniş meşrudur, tükür kardeşim 24 Nisan 2024 | 129 Okunma Rüzgâr tersine dönerse 21 Nisan 2024 | 511 Okunma Yenildiler 17 Nisan 2024 | 403 Okunma Bakış aşısı 14 Nisan 2024 | 30 Okunma “Hayvanlar açken insanlar tok iken tehlikelidir” 10 Nisan 2024 | 72 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar