İş dünyası ‘güçlü yürütmeden’ hızlı kararlar bekliyor

Eskilerin dediği gibi yorgan gitti kavga bitti, seçim bitti, kavgalar, gerginlikler, laf sokmalar, yerini barış mesajlarına bıraktı ve herkes normalleşme yoluna girerken şimdi sıra sürekli ertelenen toplumsal uzlaşma içinde...

Eskilerin dediği gibi yorgan gitti kavga bitti, seçim bitti, kavgalar, gerginlikler, laf sokmalar, yerini barış mesajlarına bıraktı ve herkes normalleşme yoluna girerken şimdi sıra sürekli ertelenen toplumsal uzlaşma içinde reform zamanı.

Bu seçimlerin ardından Türkiye, Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’ne geçecek.

İş dünyasından ücretli kesime, çiftçiden emeklilere, eğitim camiasından iş bekleyenlere kadar herkesin yeni sistemin temsilcilerinden ilk beklentisi toplumsal uzlaşma, ikinci beklenti de ekonomik iyileşme yolunda hızla ilerleme.

Yani sorunları herkes biliyor, şimdi yapılması gereken tek şey, çözüm yolunda konulacak ortak irade.

Hep birlikte, kutuplaşmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, hak ve adalet duygularını güçlendirerek geleceğin Türkiye’sini inşa etmek zorundayız.

**

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl savaş sosyal medyada 27 Mart 2024 | 77 Okunma Katil devletin hedefindeki iki meslek sahipleri 24 Mart 2024 | 123 Okunma İşgalcinin yumuşak karnı 20 Mart 2024 | 130 Okunma Neden kenevir 17 Mart 2024 | 297 Okunma Norveçli doktor: İsrail kronik bir yalancı 13 Mart 2024 | 112 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar