Dijital değişimle gelen fırsat eşitliği

İnternet çağının en pozitif ve olumlu yanı, ekonomik ve sosyal her alanda fırsat eşitliğini sağlamaya uygun olma özelliğidir herhalde. Diğer olumlu tarafı da fiziksel sınırları kaldırmış...

İnternet çağının en pozitif ve olumlu yanı, ekonomik ve sosyal her alanda fırsat eşitliğini sağlamaya uygun olma özelliğidir herhalde. Diğer olumlu tarafı da fiziksel sınırları kaldırmış olması.

İnternetin olduğu dağ başındaki bir köyden dünyanın en büyük şehirlerine mal satma imkânı var. Yine aynı köyde yaşayan kız ya da erkek bir gencin kendi yetenek ve becerilerini dünyaya göstermek imkânı mevcut.

İnternet çağının en negatif ve olumsuz tarafı da ciddi bir güven sorunu doğurması.

**

Yeni dünya düzeninde iş modellerinin hızla değiştiği bir döneme tanıklık ediyoruz. Dijitalleşme sürecinde e-ticaret artık hayatımızın olmazsa olmaz bir parçası haline geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl savaş sosyal medyada 27 Mart 2024 | 77 Okunma Katil devletin hedefindeki iki meslek sahipleri 24 Mart 2024 | 123 Okunma İşgalcinin yumuşak karnı 20 Mart 2024 | 130 Okunma Neden kenevir 17 Mart 2024 | 297 Okunma Norveçli doktor: İsrail kronik bir yalancı 13 Mart 2024 | 112 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar