Hepsinin ortak yönü vazgeçmemeleriydi

İlkokul öğretmeni sürekli olarak; Mahsun, sesin kapı gıcırtısı, tencere kazıntısı gibi…Senden türkücü olmaz dermiş. Bugün Mahsun Kırmızıgül’ü tanımayan var mı?Albert...

İlkokul öğretmeni sürekli olarak; Mahsun, sesin kapı gıcırtısı, tencere kazıntısı gibi…

Senden türkücü olmaz dermiş. Bugün Mahsun Kırmızıgül’ü tanımayan var mı?

Albert Einstein; İlkokulda atıldı ve yazılmak istediği Zürih Politeknik Okulu tarafından reddedildi. 4 yaşına kadar konuşamadı, 9 yaşına kadar okumayı sökemedi. Ailesinin ısrarlarıyla okulu bitirdi.

Steven Spielberg; Öğretmenleri onu tembel olarak damgalamış. Sınıf arkadaşları uzaklaştırıp sindirmişler. Sinema ve Televizyon Okulu tarafından 3 kez reddedildi. Bugün dünyanın en çok yetenekli ve kazanan oyuncularından biri.

Galileo Galilei; Modern astronomi ve modern fiziğin babası kabul edilen Galilei de hastalık yüzünden sıkıntı çekmiş insanlardan.

Steve Jobs; Apple'ın kurucusuydu. Okulu hiç sevmedi. Okulu pratikte karşılığı olmayan bir yer olarak görüyordu. Eğitimini tamamlamadan ayrıldı ve çalışmaya başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yenildiler 17 Nisan 2024 | 398 Okunma Bakış aşısı 14 Nisan 2024 | 30 Okunma “Hayvanlar açken insanlar tok iken tehlikelidir” 10 Nisan 2024 | 71 Okunma Erken karar verme hastalığı 07 Nisan 2024 | 672 Okunma Yeni belediye başkanlarının toprakla imtihanı 03 Nisan 2024 | 105 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar