‘Herşeyin Gerçeği’

Albert Einstein’a göre “Her şey enerjidir ve her şey yalnızca bundan ibarettir. Sahip olmayı istediğiniz gerçekliğin frekansına uyumlan-dığınızda, artık yapacak bir şey yoktur; o gerçeklik size ait...

Albert Einstein’a göre “Her şey enerjidir ve her şey yalnızca bundan ibarettir. Sahip olmayı istediğiniz gerçekliğin frekansına uyumlan-dığınızda, artık yapacak bir şey yoktur; o gerçeklik size ait olur; bundan başka bir yol yoktur.” Ancak, bu gerçeklik, felsefe değildir; fiziktir!
 
Evren gerçekte büyük bir frekans, titreşim yani enerjinin ifadesidir ve yaşamın sırları enerjinin titreşiminde saklıdır. Frekans’a ışın parçacıkları veya dalga olarak bakarsak frekansın tanımı bir zaman birimi içinde duran bir noktadan geçen dalga sayılarıyla ifade edilir.

Frekans ve titreşim arasındaki fark, titreşim-ritim-salınım döngüsü oluşumu ile frekansın meydana gelişinden kaynaklanır. Bu nedenle, enerji oluşumu “titreşim”le başlar ve gerçek ifadesini “frekans” ile bulur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Patent hakları çok önemli 16 Eylül 2020 | 60 Okunma DYP GENEL BAŞKANI CİNDORUK 08 Eylül 2020 | 2.621 Okunma HÜSAMETTİN CİNDORUK 07 Eylül 2020 | 245 Okunma İmparatorlukların sonu 01 Eylül 2020 | 476 Okunma ACI İLAÇ 31 Ağustos 2020 | 168 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar