Kriz mi, durgunluk mu?

Kimi çevrelerin öyle kötü bir alışkanlığı var ki, sormayın gitsin. Sırf iktidarı eleştirmek için, bine bin katmak bir yana Türkiye’yi kötülemekten dahi geri durmuyorlar!“Şirketler bir bir...

Kimi çevrelerin öyle kötü bir alışkanlığı var ki, sormayın gitsin. Sırf iktidarı eleştirmek için, bine bin katmak bir yana Türkiye’yi kötülemekten dahi geri durmuyorlar!

“Şirketler bir bir batıyor!”, “Daha bu bir şey değil, ekonomik kriz daha da derinleşecek!” türü haber ve paylaşımlar sizin de dikkatinizi çekmiştir.

Sanki aynı gemide değilmişiz, sanki bu ülke batarsa kendilerine bir şey olmayacakmış gibi!..

Siz nasıl değerlendiriyorsunuz bilmiyorum, ama bu durum eleştiriden çok yıllarca biriken kin ve nefretin dışa vurumu gibi geliyor bana.

Gerçekten derin bir ekonomik kriz mi yaşanıyor Türkiye’de?

Maaşlar mı ödenmiyor, işçiler ücretlerini mi alamıyor, arabalar mı çalışmıyor, gıda maddeleri bulunmuyor da insanlar marketlerin önünde kuyruklar mu oluşturuyor? Hayır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görünen köy kılavuz istemez 04 Şubat 2020 | 131 Okunma Türkiye’nin Afrika çıkarması (1) 27 Ocak 2020 | 392 Okunma Doları bekleyen kumrular gibi... 20 Ocak 2020 | 340 Okunma İnsanın gerçeklikten kopması... 13 Ocak 2020 | 215 Okunma Türkiye’nin otomobili (2) 06 Ocak 2020 | 359 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar