Hem kel, hem fodul…

Gerek görmedikçe Facebook’taki paylaşımlara pek yorum yapmam, ama gazeteci arkadaşımın paylaşımını görünce dayanamadım…Sadece CHP’li değil, aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi de olan...

Gerek görmedikçe Facebook’taki paylaşımlara pek yorum yapmam, ama gazeteci arkadaşımın paylaşımını görünce dayanamadım…

Sadece CHP’li değil, aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi de olan arkadaşım paylaşımında; “Sabah sabah Türkiye’nin bu yılın ikinci çeyreğinde % 5.1 büyüdüğü açıklanınca, sevinelim mi üzülelim mi şaşırdım.

Bir ülkenin bir yıl öncesine göre, ihracatı düşmüşse, doğal kaynakları aynı kalmışsa, turizmi gerilemişse, işsiz sayısı artmışsa, nasıl olurda büyür? Konunun uzmanı olan dostlar beni aydınlatırsa memnun olurum. Aksi halde bunları yalancı ve üç kağıtçı diye ilan edeceğim” diyordu.

Anlaşılan o da genel başkanı Kılıçdaroğlu’na uymuş, gerçeği araştırıp soruşturmak yerine karalamayı uygun bulmuştu!..

Yorumumda, bu yıl turizm sektörünün büyüdüğünü, ihracatın artığını, işsizliğin ise kademeli olarak azaldığını, yüzde 5’i aşan büyümenin iç ve dış talep artışıyla birlikte gerçekleştiğini anlattım ve yorumumun sonuna da şu cümleleri ekledim:

“CHP neden iktidar olamıyor biliyor musun?.. Bırak dünyada olup biteni, Türkiye'de olup bitenden dahi haberi olmadığı için… Sen GERÇEĞİ YANSITMAYAN bir paylaşımda bulunuyorsun, kimileri de senin bu paylaşımını PAYLAŞARAK, gerçeği yansıtmayan paylaşımın yaygınlaşmasını sağlıyor!!!... Araştırıp soruşturmadan paylaştığınız her yorum, CHP'yi güçlendirmek bir yana daha da zayıflatıyor haberiniz olsun!..”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görünen köy kılavuz istemez 04 Şubat 2020 | 131 Okunma Türkiye’nin Afrika çıkarması (1) 27 Ocak 2020 | 391 Okunma Doları bekleyen kumrular gibi... 20 Ocak 2020 | 338 Okunma İnsanın gerçeklikten kopması... 13 Ocak 2020 | 214 Okunma Türkiye’nin otomobili (2) 06 Ocak 2020 | 357 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar