İşte stratejimiz: ‘Türkiye, Müslüman dostu turizm ülkesi’... Turizm Şûrası’ndan inciler...

Kulis bölümünde söyledikleri arasında bizim ‘Turizm gericiliği kaldırmaz’ başlıklı yazımız ile ilgiliydi. AKP’liler bile elbette turizm gericiliği kaldırmaz deyip, kendilerinin yaptıklarının ise...

Kulis bölümünde söyledikleri arasında bizim ‘Turizm gericiliği kaldırmaz’ başlıklı yazımız ile ilgiliydi. AKP’liler bile elbette turizm gericiliği kaldırmaz deyip, kendilerinin yaptıklarının ise gericilik olmadığını söylüyormuş.

Bu arada kongre için hazırlanan bildirilerden birini gönderdi.

Helal turizm tespitler/sorunlar/çözüm önerileri’

Bunun için çok şey söylenebilir.

Şûraya katılanlar ‘muhtarlarımız’ değil... Sektörün sıkıntı yaşadığı bu süreçte ‘doğruların’ ve yeni açılımların yapılması çok önemli. Beklenenin sağlanması olanaklı mıdır? Göreceğiz.

Ama bir okurumuzun gözlemi şöyle: “Birbirini tanımayan kişiler suratları asık, hiçbir şey söylemiyor; sektörden uzak insanları bir arada gördüm. Sanki önlerine bir metin gelecek ve imzalayacaklar!”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Altın yumurtlayan ‘tavuklar’ kesiliyor 17 Mayıs 2024 | 331 Okunma SP’ye kadın lider adayı 16 Mayıs 2024 | 843 Okunma Sanayileşme ve şehirleşmede kirlilik... Trakya’ya ‘Hıfzıssıhha’ gerek 15 Mayıs 2024 | 68 Okunma İnşaat-demir işçiliği altın değerinde oldu 14 Mayıs 2024 | 174 Okunma Emekli temmuza odaklandı 10 Mayıs 2024 | 218 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar