İmamoğlu bu PR’ı biliyor

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer bu hafta 'İmamoğlu bu PR’ı biliyor' başlıklı yazısını kaleme aldı.

81 il başkanı İstanbul’da toplanıyor

CHP’nin ‘iki genel merkezi oldu’ başlıklı dünkü yazımızdaki tespitimizin nasıl doğru olduğunu yeni bir gelişme ortaya çıkardı. CHP’nin 11 büyükşehir belediyesi bulunmasına karşın sürekli İBB’nin ön plana çıkarılması diğer belediye başkanlarını rahatsız etmez mi? Özgür Özel dünkü grup toplantısında sadece İBB’yi anlattı. Gelişme şöyle; ikinci genel merkez İstanbul’da. Kurultay sonrası Ekrem İmamoğlu’nun çağrısı üzerine 81 il başkanıyla İstanbul’da beş yıldızlı son derece lüks bir otelde 24-26 Kasım günlerinde İstanbul buluşması programı düzenleniyor. Menü geniş. Ünlü restoranlarda yemekler, masraftan kaçınılmamış. Programa baktığımızda İBB’nin faaliyetlerinin sunulması, fidanlık açılışı, kısaca Ekrem İmamoğlu CHP il başkanlarına kendini anlatacak.

Bu kadar masrafa gerek var mı? Gönderirsin faaliyet kitabını biter gider. Konuşmacılar Özgür Özel, Özgür Çelik, Ekrem İmamoğlu... Hepsi ‘değişimci’, aykırı sese tahammül yok.

Partililer diyor ki; Özel ilk ziyaretini Hatay’a yaptı, keşke bu toplantı deprem bölgesinde yapılsaydı, tekrar depreme dikkat çekilmeliydi.

Ne diyelim; İmamoğlu’nun PR’ı devam ediyor.

SANAT VE SAMİMİYET

* (CHP Genel Başkanı Özgür Özel için)

SANAT ve sanatçı insanlıkla yaşıttır. Tarih boyunca krallar, padişahlar, her alanda hükmedenler sanat karşısında her zaman hayranlıkla ve saygıyla eğilmiştir. Sanat ve sanatçı dün vardı, bugün var ve yarın da var olacaktır.

Ben bu fotoğrafta zarafet, saygı ve bir kadına gösterilebilecek en zarif eylemi görüyorum.

Bu fotoğrafta itiraz ancak cehalet, ırkçılık ve sevgisizlik olarak tanımlanabilir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kamudaki ihmallerden dolayı ölümle sonuçlanan ilk dava sonuçlandı... Çorlu tren kazası kararı herkesten övgü aldı 26 Nisan 2024 | 332 Okunma Sorunları ortak kutlamaları ayrı 25 Nisan 2024 | 39 Okunma Bir yolculuğun başlangıcı... Özgün mirası korumak 24 Nisan 2024 | 50 Okunma İstanbul ve Ankara’da su fiyatları indirilmeli 23 Nisan 2024 | 47 Okunma Emekli-emekçiye soğuk duş 19 Nisan 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar