CHP İstanbul, Gürsel Tekin’e mi kalıyor? Prof. Mehmet Karlı ikna edilemedi

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer bu hafta 'CHP İstanbul, Gürsel Tekin’e mi kalıyor? Prof. Mehmet Karlı ikna edilemedi' başlıklı yazısını köşesine taşıdı.

KEMAL Kılıçdaroğlu yeni seçilen İstanbul 39 ilçe başkanı ile bir araya geldi

Toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıda bazı ilçe başkanları il başkanının kendi aralarından seçilmesini önerdi ancak Kılıçdaroğlu kabul etmedi.

Kılıçdaroğlu ilçe başkanlarının birinin “İl başkanı kim olacak?” sorusu üzerine akademisyen, uluslararası ekonomi hukuku ve insan hakları hukuku dersleri veren Mehmet Karlı’ya teklif ettiğini hatta Ekrem İmamoğlu’nun da görüştüğünü ancak kabul etmediğini söyledi.

MEHMET KARLI KİMDİR

Adaylığı kabul etmeyen Mehmet Karlı’nın yüksek bir hukuk kariyeri var. Galatasaray Lisesi’nin ardından Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Yüksek lisans ve doktora çalışmalarını Oxford Üniversitesi’nde yaptı. İngilizce ve Fransızca biliyor. 2013-2014 yılları arası Galatasaray SK Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Halen Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışıyor. Evli ve bir çocuk babası. Hukuk Fakültesi’nde uluslararası hukuk, uluslararası ekonomi hukuku ve insan hakları hukuku dersleri veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP belediyelerinin sayısı artınca sendikalar yarışta 01 Mayıs 2024 | 39 Okunma Yunanlar bayram ediyor 30 Nisan 2024 | 283 Okunma Kamudaki ihmallerden dolayı ölümle sonuçlanan ilk dava sonuçlandı... Çorlu tren kazası kararı herkesten övgü aldı 26 Nisan 2024 | 810 Okunma Sorunları ortak kutlamaları ayrı 25 Nisan 2024 | 39 Okunma Bir yolculuğun başlangıcı... Özgün mirası korumak 24 Nisan 2024 | 50 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar