Beşiktaş’a yazık oluyor

BEŞİKTAŞ Belediyesi’nde olanları özetlemek istiyoruz. Ayrıntısına girsek, bu köşeye sığmaz. Her şeyin sorumlusu CHP Genel Merkezi’dir. Birçok belediye, siyasetçinin ‘bakımı’nı...

BEŞİKTAŞ Belediyesi’nde olanları özetlemek istiyoruz. Ayrıntısına girsek, bu köşeye sığmaz. Her şeyin sorumlusu CHP Genel Merkezi’dir. Birçok belediye, siyasetçinin ‘bakımı’nı zoraki olarak üstlenmiştir. Bu yüzden bazı şeylerin görmezden gelinmesi bu durumu ortaya çıkartıyor.

Bunun sonucunda çalışanlar huzursuz olurken, bu oyunların nasıl oynandığının farkına varılıyor.

Yılbaşına doğru gidersek belki bazı şeyler anlaşılmaya başlar.

Evet... Ocak ayının başında ‘torpilli’ olarak Beşiktaş’a başkan yapılan Murat Hazinedar, Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil (Sarıgül’ün eski özel kalem müdürü) İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındılar. Soruşturma kapsamında birçok konu vardı. Bunlar arasında yolsuzluk, rüşvet, organize suç örgütü oluşturmak ve FETÖ’cülük ilk sırayı teşkil ediyordu.

Meclis’e 16. sıradan giren Tahir Doğaç’ın vekil seçilmesinden sonra olanlar oldu. Herkes eski bir partili olan Doğaç’ın gelmesinden mutlu oldu, yaşına hürmeten herkes saygı gösterdi. Dürüst bir partili idi... Bir süre sonra işler değişti.

- Belediye Başkan Yardımcısı Av. Merve Öztopaloğlu ‘yaşanan süreçten memnun olmadığını’ belirterek istifa eden ilk isim oldu. Hazinedar’ın Ordu’dan getirdiği, Özel Kalem’e memur yaptığı Mürvet Günday, Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı soruşturma delillerini yok ettiği iddiasıyla açığa alındılar.

- Hazinedar’ın kız kardeşi Pelin Başlangıç, istisnai kadrodan Özel Kalem Müdürü yapıldı. Ancak müfettiş ‘soruşturmayı engellemek istediği’ için kendisini görevden uzaklaştırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Suudi Arabistan’da yeni kimlik arayışı 29 Mart 2024 | 165 Okunma CHP’de durum nedir 28 Mart 2024 | 360 Okunma Emeklinin gözü bankalarda 27 Mart 2024 | 127 Okunma Emekli aylıkları niye düşük... Reform kaçınılmaz 26 Mart 2024 | 186 Okunma 1980-ANAP / 1994-REFAH 22 Mart 2024 | 334 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar