Türkiye karşıtlığını muhalefet sanmak...

Ermenistan’ın haksız ve hukuksuz bir şekilde Azerbaycan topraklarına ve sivillere saldırması üzerine yaşanan gelişmeler tüm boyutlarıyla ele alınıyor.Bu boyutlardan bir tanesi CHP Genel Başkan...

Ermenistan’ın haksız ve hukuksuz bir şekilde Azerbaycan topraklarına ve sivillere saldırması üzerine yaşanan gelişmeler tüm boyutlarıyla ele alınıyor.

Bu boyutlardan bir tanesi CHP Genel Başkan Danışmanı’nın yaptığı açıklamalarla bir zihniyeti ortaya koymasıdır. Türkiye’nin Azerbaycan’a silah yardımı yaptığı ve cihatçılar gönderdiği yönündeki beyan siyasi bir skandal olmanın ötesinde CHP’li aktörlerin nasıl bir halet-i ruhiyeye savrulabileceğini gösteriyor.

AK Parti karşıtlığı ile Türkiye karşıtlığının birbirine karıştığı bu ruh hali bireysel ve fevri bir çıkış olmanın ötesinde anlamlar taşıyor. Öncelikle CHP’nin Suriye ve Libya bağlamında sergilediği tavırlara denk düşen bu tutum sistematik bir yaklaşımı yansıtıyor. Azerbaycan ve Türkiye’yi uluslararası kamuoyu önünde zor durma düşürme çabası MİT tırları operasyonundaki CHP duruşundan farklı değildir.

CHP MYK’sı düştükleri zor durumdan kurtulmak için ̵

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 464 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 769 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 209 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 225 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar